Libnet.ro
UNICEF

23:45

Banca Transilvania a platit 900.000 de euro pentru o vila in Cluj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania a platit 900.000 de euro pentru o vila in Cluj

Banca Transilvania a cumparat o vila turistica din Cluj cu pretul de 900. 000 de euro de la Josef Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania, potrivit omului de afaceri. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Transilvania a inaugurat oficial sucursala din Italia

Banca Transilvania BT) a inaugurat oficial Sucursala Italia, in prezenta Excelentei Sale, doamna Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia, se arata intr-un comunicat de presa.

VIDEO Traian Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City. Va fi o prioritate

Presedintele Traian Basescu va solicita acordarea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care il va prezenta, vineri, presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si care va constitui o prioritate a sa pana la sfarsitul mandatului, transmite Mediafax.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Teamnet are nevoie de 25-30 mil. euro pentru a se extinde in Europa de Est. Banca Mondiala vrea sa finanteze cresterea

Divizia de investitii a Bancii Mondiale vrea sa finanteze cu pana la 15 milioane de euro Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata locala, care are in plan sa se extinda in Europa de Est, scrie pe site-ul IFC .

Bancile italiene necesita 15 miliarde de euro pentru capitalizare.

Bancile italiene ar putea avea nevoie de capital suplimentar de pana la 15 miliarde euro, dar vor trece de testele de stres efectuate de UE fara probleme majore, a declarat directorul general al Asociatiei Italiene a Bancilor, Giovanni Sabatini, citat de Bloomberg, anunta Mediafax. Suntem increzatori ca bancile italiene vor trece exercitiul testelor de stres fara probleme majore, a afirmat oficialul. Banca Italiei estima anterior ca bancile ar putea inregistra un deficit de capital de 10-15 .

Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate

Proiectele de la Cluj-Napoca vor ajunge pe masa presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Basescu ce urmeaza sa aiba o intrevedere cu Barosoo, iar.

Basescu: Voi solicita finantare europeana pentru proiectul Cluj Innovation City, va fi o prioritate (VIDEO)

Proiectele de la Cluj-Napoca vor ajunge pe masa presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Basescu ce urmeaza sa aiba o intrevedere cu Barosoo, iar.

Europa a oferit 10 miliarde euro pentru cercetare. ...

Timp de sapte ani Romania, nu a atras nici un euro din fondurile europene destinate cercetarii stiintifice, desi Uniunea Europeana le-a pus la dispozitie statelor membre sume colosale. Spre exemplu, Marea Britanie a primit peste doua miliarde euro, iar state precum Ungaria sau Polonia au primit zeci de milioane pentru finantarea unor proiecte nationale de cercetare. Uniunea Europeana ofera statelor membre sume de bani nu doar pentru constructia de autostrazi sau pentru agricultura, ci si .

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )