Libnet.ro
UNICEF

15:00

De ce bancile din Romania sunt implicate intr-un scandal cu spalare de bani

Playtech Playtech,
De ce bancile din Romania sunt implicate intr-un scandal cu spalare de bani

Finalul de februarie a venit cu un scandal mare pentru sistemul bancar din Romania. Banca Nationala anunta ca multe dintre banci sunt implicate in spalare de bani. Dar de ce? Si, mai ales,. continuă pe Playtech

Companiile din Romania sunt pe ultimul loc in UE la utilizarea social media

Jumatate dintre companiile din Uniunea Europeana au utilizat in anul 2019 cel putin un tip de social.

Coronavirus: O saptamana in zona rosie: Le transmit celor din Romania ca sunt prea alarmati VIDEOJURNAL

Cu Ramona, romanca din Codogno care ne-a povestit inceputul carantinei in orasul cu cel mai mare numar de infectati cu coronavirus, am ramas in legatura permanenta. Ne scriem zilnic si imi povesteste cum e sa traiesti in zona rosie din nordul Italiei. in provincia Lodi sunt peste 120 de cazuri confirmate de persoane purtatoare de virus. Codogno a fost supranumita de unii Wuhanul Europei: aici s-a descoperit primul caz de infectie pacientul 1 si e considerat unul din cele doua focare din Peninsula.

INTR-UN PROCES COLECTIV DE PROPORTII PE EXECUTARILE SILITE Bancile din Africa de Sud, chemate in instanta de imprumutati

Cei aproximativ 100. 000 de debitori din Africa de Sud - prejudiciati cu circa 3,5 miliarde euro * Avocatul Douglas Shaw: Executarea silita, asa cum a fost practicata de bancile din Afirca de Sud inainte de reformele actuale, a fost cruda si inumana Sute de debitori din Africa de Sud, proprietari deposedati de bunurile imobile, au chemat in instanta bancile de la care s-au imprumutat, intr-un proces colectiv de amploare deschis pe executarile silite, scrie moneyweb. co. za. Publicatia arata ca, potrivit estimarilor, cei aproximativ 100. 000 de debitori din Africa de Sud au fost prejudiciati cu circa 3,5 miliarde euro.

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Mirela Vaida, desfiintata de o persoana publica din Romania, din cauza subiectului Vulpita. Ce spune despre Acces Direct

Cauta mai departe si vei vedea ca nu-ti vei atinge niciodata limitele. E vorba unui intelept obscur, pe care prea putini il iau in seama, dar care se adevereste in fiecare zi, in viata fiecaruia dintre noi. Emisiunea Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1, e o mostra de spectacol al vietii care .

Angajatorii din Romania cauta acum peste 32.000 de lucratori, oficial

Firmele si alti angajatori din Romania cauta in prezent lucratori pentru 32. 523 de locuri de munca vacante, conform evidentelor oficiale ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate joi de Mediafax.

KLAUS IOHANNIS: Justitia din Romania a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic

Justitia din Romania a fost supusa, in ultimii trei ani, unor incercari de subordonare fata de politic, dar la aceste provocari raspunsul societatii romanesti a fost pe masura, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, la prezentarea bilantului activitatii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ).

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )