Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bancile din tara aveau active de 398,6 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din tara aveau active de 398,6 miliarde lei

Cele 36 de banci active pe piata romaneasca aveau la jumatatea acestui an active nete de 398,6 miliarde lei 87,5 miliarde euro), pe fondul reducerii creditelor neperformante si majorarii raportului intre profit si active, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Fondurile de pensii administrate privat aveau active nete de aproape 8 miliarde de euro, in crestere cu 30%

Valoarea totala a activelor nete inregistrata la 30 iunie 2017 de fondurile de pensii administrate privat Pilonul II) a fost de 36,06 miliarde de lei 7,92 miliarde de euro), ritmul anual de crestere fiind de 30,76% 29,82% raportat la moneda euro), potrivit unui raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Romania ar putea pierde un mega-contract! Motivul pentru care Egiptul ar putea respinge un transport de 63.000 de tone de grau din tara noastra

Romania ar putea pierde un contract extrem de avantajos. Egiptul este pe cale de a respinge o livrare de 63. 000 de tone de grau din tara noastra, ajuns deja in portul Safaga. Potrivit unor surse.

Bancile din Hong Kong, printre cele mai profitabile din lume

Bancile mari din Hong Kong sunt unele dintre cele mai profitabile institutii de credit din lume, in parte datorita fundamentelor pietei, dar mai ales deciziilor de limitare a costurilor, spun expertii din industrie, conform South China Morning Post.

DOROFTEI va pleca DEFINITIV din tara. Iata care este motivul (FOTO)

Leonard Doroftei este suparat pe modul de functionare al sistemului romanesc asa ca a decis sa plece din Romania, in Canada, potrivit libertatea. ro. Fostul boxer se afla in plin scandal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )