Libnet.ro
UNICEF

22:15

Barack Obama admite ca Statele Unite nu au o strategie completa impotriva grupului Stat Islamic

Antena3 Antena3,
Barack Obama admite ca Statele Unite nu au o strategie completa impotriva grupului Stat Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a admis luni ca Statele Unite nu au o strategie completa pentru infrangerea retelei teroriste Stat Islamic, activa in Irak si Siria, informeaza Mediafax. Nu avem o. continuă pe Antena3

Barack Obama, despre lupta impotriva Statului Islamic: Nu avem o strategie completa

Presedintele american, Barack Obama, a admis luni ca Statele Unite nu au o strategie completa pentru infrangerea retelei teroriste Stat Islamic, activa in Irak si Siria.

Barack Obama si familia Clinton participa la inmormantarea lui Beau Biden

Presedintele SUA, Barack Obama, sotia sa Michelle, sotii Bill si Hillary Clinton vor participa sambata la funeraliile lui Beau Biden, fiul cel mare al vicepresedintelui american Joseph Biden, informeaza NBC News.

Barack Obama: Fotbalul este un sport, dar si un business care are nevoie de integritate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a subliniat luni ca fotbalul este un sport, dar si un business urias care are nevoie de integritate, in conferinta sa de presa finala de la summitul G7.

Barack Obama si Angela Merkel sustin mentinerea sanctiunilor economice contra Rusiei pana cand aceasta va respecta suveranitatea Ucrainei

Sanctiunile occidentale impotriva Rusiei trebuie mentinute pana la respectarea suveranitatii Ucrainei, sustin presedintele SUA, Barack Obama, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, inainte de inceperea summitului G7, potrivit AFP si Le Figaro.

Barack Obama si Angela Merkel pledeaza pentru mentinerea sanctiunilor economice contra Rusiei

Sanctiunile occidentale impotriva Rusiei trebuie mentinute pana la respectarea suveranitatii Ucrainei, au stabilit presedintele SUA, Barack Obama, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, inainte de .

Barack Obama a sosit in Bavaria pentru summitul G7

Presedintele american Barack Obama a sosit duminica dimineata in Bavaria, unde va participa la summitul G7 care se va axa pe violentele din estul Ucrainei, precum si pe negocierile pe tema datoriei Greciei, .

Barack Obama a sosit in Bavaria pentru summitul G7

Presedintele american Barack Obama a sosit duminica dimineata in Bavaria, unde va participa la summitul G7 care se va axa pe violentele din estul Ucrainei, precum si pe negocierile pe tema datoriei Greciei, informeaza AFP.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Ori vrem sa fim in Statele Unite ale Europei ori in afara lor

Vineri, bloggerii scriu despre o posibila formare a Statelor Unite ale Europei, spatiul aerian roman si NATO; dar si despre impacarea membrilor trupei Sfinx.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )