Libnet.ro
UNICEF

01:06

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

B1 B1,
Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. De asemenea, alimentarea. continuă pe B1

VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 45 Uraganul Sandy a ucis cel putin 18 persoane in New York, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

LIVE VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 00 Cel putin 16 persoane au fost ucise in Statele Unite si in Canada14:15 Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

LIVE VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York, un dig s-a rupt de pe raul Hackensack

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP.

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

Barack Obama A DECRETAT stare de CATASTROFA MAJORA in New York.

Presedintele american Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York, devastat de uraganul Sandy, relateaza AFP, citat de Mediafax. Aceasta decizie permite accesul la fondurile federale al persoanelor afectate in comitatele Bronx, Kings, Nassau, New York, Richmond, Suffolk si Queens, precizeaza Casa Alba intr-un comunicat. Stare de castastrofa majora a fost decretata si pentru New Jersey. Citeste si: VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 14 .

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Obama a decretat stare de CATASTROFA MAJORA in New York si New Jersey

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Obama a decretat stare de CATASTROFA MAJORA in New York

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York

Presedintele american Barack Obama a decretat azi dimineata stare de catastrofa majora in statul si New York, dupa ce uraganul Sandy a facut, pana acum, 16 victime, iar orasul New York a ramas in bezna pentru prima data dupa 50 de ani, conform surselor de presa.

Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York

Update 2: Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin zece persoane la New York, anunta primarul orasului Michael Bloomberg, transmite AFP. * Update 1: Peste opt milioane de locuinte au ramas fara electricitate in 18 state din nord-estul SUA si in Washington DC, din cauza Uraganului Sandy, anunta Departamentul american al Energiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )