Libnet.ro
UNICEF

20:45

Barack Obama si Donald Tusk cer Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Barack Obama si Donald Tusk cer Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei

Noul presedinte al Consiliului European, Donald Tusk, si presedintele SUA, Barack Obama, au cerut, luni, Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei, informeaza un comunicat oficial, citat de. continuă pe Antena3

Barack Obama si Donald Tusk cer Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei

Noul presedinte al Consiliului European, Donald Tusk, si presedintele SUA, Barack Obama, au cerut, luni, Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei. Am exprimat amandoi preocupari privind criza din Ucraina si.

Obama si Tusk cer Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei

Noul presedinte al Consiliului European, Donald Tusk, si presedintele SUA, Barack Obama, au cerut, luni, Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei, informeaza un comunicat oficial, potrivit AFP.

Barack Obama si Donald Tusk cer Rusiei sa-si retraga trupele din estul Ucrainei

Barack Obama, presedintele Statelor Unite si Donald Tusk, noul presedinte al Consiliului European au cerut, luni, Rusiei sa retraga trupele din estul Ucrainei.

Donald Tusk, noul presedinte al Consiliului European: Este nevoie de o hotarare neinduplecata pentru a pune capat crizei economice din UE

Donald Tusk, fost premier al Poloniei, care a devenit oficial luni, presedintele Consiliului European a pledat pentru o hotarare neinduplecata pentru a pune capat crizei economice din Uniunea Europeana,.

Donald Tusk: Rusia a devenit o problema strategica a Uniunii Europene

Rusia nu mai este un partener strategic al Uniunii Europene, ci a devenit o problema strategica, afirma fostul premier polonez Donald Tusk, presedintele ales al Consiliului European.

Donald Tusk: Rusia a devenit o problema strategica a UE

Presedintele ales al Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca Rusia nu mai este un partener strategic al Uniunii Europene, ci a devenit o problema strategica, informeaza Mediafax.

Donald Tusk: Rusia NU mai este un partener strategic al UE, ci o problema strategica

Rusia nu mai este un partener strategic al Uniunii Europene, ci a devenit o problema strategica, afirma fostul premier polonez Donald Tusk, presedintele ales al Consiliului European. Din punctul de vedere al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )