Libnet.ro
UNICEF

13:46

Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

B1 B1,
Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamand cu mirare ca este mai mare decat unele terenuri de baseball, in cursul vizitei efectuate joi la Roma. Este mai. continuă pe B1

Obama: Lumea este mai sigura cand Europa si SUA sunt solidare

Lumea este mai sigura atunci cand Europa si Statele Unite sunt solidare, a declarat, miercuri, presedintele american Barack Obama, care a mai precizat ca, in criza din Ucraina, Rusia este singura. La incheierea.

Barack Obama, la Bruxelles: Lumea este mult mai sigura atunci cand Europa si SUA sunt solidare

Presedintele american Barack Obama a sustinut miercuri o conferinta de presa alaturi de presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in care a afirmat ca lumea este mult mai sigura atunci cand Europa.

Colet suspect la Bruxelles, in ziua vizitei lui Barack Obama

Alerta la Bruxelles, unde un pachet suspect a fost gasit intr-un autobuz, pe ruta pe care urma sa mearga convoiul presedintelui american Barack Obama. Circulatia a fost blocata pe mai multe strazi din zona si.

Presedintele Barack Obama a ajuns in Olanda, acolo unde va participa la Summit-ul Securitatii Nucleare

Presedintele american Barack Obama a ajuns, luni dimineata, in Olanda, urmand sa participe la mai multe summituri internationale, inclusiv Summit-ulSecuritatii Nucleare. Olanda este prima din cele patru.

Barack Obama a facut glume despre turneul diplomatic efectuat in China de Michelle Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut glume, in cursul intrevederii cu omologul sau chinez Xi Jinping, despre turneul diplomatic in China efectuat de sotia sa, Michelle Obama. Michelle a jucat.

Papa Francisc, invitat de Barack Obama in Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, l-a invitat pe Papa Francisc sa efectueze o vizita in Statele Unite, informeaza AFP. Barack Obama a facut acest anunt in cursul conferintei de presa pe care a avut-o la.

Prima vizita a lui Barack Obama in Belgia va costa tara peste 10 milioane de euro

Prima vizita a presedintelui american, Barack Obama, la Bruxelles, marti, va costa Belgia peste 10 milioane de euro, scrie The Guardian. Barack Obama va sosi marti seara, insotit de 900 de persoane, 45 de vehicule .

Papa Francisc i-a cerut lui Barack Obama respectarea, in SUA, a obiectiei de constiinta pentru avort

Papa Francisc a pledat, joi, in cadrul intrevederii cu presedintele Barack Obama, pentru respectarea dreptului la viata si al dreptului la obiectia de constiinta pentru personalul medical din.

Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele american Barack Obama la Vatican

Papa Francisc l-a primit joi dimineata la Vatican pe presedintele american Barack Obama, aceasta fiind prima intalnire intre cei doi de la alegerea Suvernaului Pontif argentinian in martie 2013. Cei doi ar urma.

Tarile NATO nu sunt niciodata singure. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, au anuntat ca Alianta Nord-Atlantica va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )