Libnet.ro
UNICEF

10:15

Papa Francisc, invitat de Barack Obama in Statele Unite

B1 B1,
Papa Francisc, invitat de Barack Obama in Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, l-a invitat pe Papa Francisc sa efectueze o vizita in Statele Unite, informeaza AFP. Barack Obama a facut acest anunt in cursul conferintei de presa pe care a avut-o la. continuă pe B1

Vatican: Presedintele american se va intalni pentru prima data cu Papa Francisc

Presedintele SUA Barack Obama a ajuns miercuri seara in Italia, urmand ca joi sa se intalneasca pentru prima data cu Papa Francisc, scrie Mediafax. Aceasta intalnire are loc in contextul in care Obama,.

UPDATE. intalnire in premiera intre Obama si Papa Francisc.

UPDATE: Presedintele american Barack Obama a fost primit, joi dimineata, de Papa Francisc, la Vatican. Obama urmeaza sa discute cu Papa despre teme ca lupta impotriva inegalitatilor, crizele importante la nivel mondial si probleme ce tin de societate in Statele Unite. Ulterior, presedintele american se va intalni cu presedintele italian Giorgio Napolitano si cu premierul Matteo Renzi. --- Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit, miercuri seara, in Italia, in cadrul celei de a .

intalnire in premiera intre Obama si Papa Francisc.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit, miercuri seara, in Italia, in cadrul celei de a treia etape a turneului pe care-l efectueaza in Europa si Arabia Saudita, iar joi se intalneste pentru prima data cu Papa Francisc, relateaza AFP, citata de Mediafax. Venind de la Bruxelles, unde Obama a petrecut toata ziua de miercuri, Air Force One a aterizat la ora locala 21. 18, ora Romaniei) pe Aeroportul Fiumicino, la Roma, potrivit unui fotograf AFP care a calatorit la bordul .

Papa Francisc i-a cerut lui Barack Obama respectarea, in SUA, a obiectiei de constiinta pentru avort

Papa Francisc a pledat, joi, in cadrul intrevederii cu presedintele Barack Obama, pentru respectarea dreptului la viata si al dreptului la obiectia de constiinta pentru personalul medical din.

Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele american Barack Obama la Vatican

Papa Francisc l-a primit joi dimineata la Vatican pe presedintele american Barack Obama, aceasta fiind prima intalnire intre cei doi de la alegerea Suvernaului Pontif argentinian in martie 2013. Cei doi ar urma.

Barack Obama: SUA ar putea exporta gaze naturale in tarile europene

Statele Unite ar putea exporta gaze naturale in tarile europene. Este anuntul facut de presedintele american Barack Obama la Bruxelles. in cadrul conferintei de la finalul summitului bilateral dintre Uniunea.

Barack Obama a facut glume despre turneul diplomatic efectuat in China de Michelle Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut glume, in cursul intrevederii cu omologul sau chinez Xi Jinping, despre turneul diplomatic in China efectuat de sotia sa, Michelle Obama. Michelle a jucat.

Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamand cu mirare ca este mai mare decat unele terenuri de baseball, in cursul vizitei efectuate joi la Roma. Este mai.

Tarile NATO nu sunt niciodata singure. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, au anuntat ca Alianta Nord-Atlantica va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei.

Barack Obama, la Bruxelles: Lumea este mult mai sigura atunci cand Europa si SUA sunt solidare

Presedintele american Barack Obama a sustinut miercuri o conferinta de presa alaturi de presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in care a afirmat ca lumea este mult mai sigura atunci cand Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )