Libnet.ro
UNICEF

14:15

Colet suspect la Bruxelles, in ziua vizitei lui Barack Obama

Antena3 Antena3,
Colet suspect la Bruxelles, in ziua vizitei lui Barack Obama

Alerta la Bruxelles, unde un pachet suspect a fost gasit intr-un autobuz, pe ruta pe care urma sa mearga convoiul presedintelui american Barack Obama. Circulatia a fost blocata pe mai multe strazi din zona si. continuă pe Antena3

Trei garzi de corp ale presedintelui Barack Obama s-au imbatat crunt la inceputul vizitei in Olanda

Trei dintre agentiiServiciuluiSecret, garzi de corp ale presedintelui american Barack Obama, s-au imbatat crunt inaintea inceperii vizitei liderului de la Casa Alba in Olanda. Potrivit cotidianului.

Barack Obama, la Bruxelles: Lumea este mult mai sigura atunci cand Europa si SUA sunt solidare

Presedintele american Barack Obama a sustinut miercuri o conferinta de presa alaturi de presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in care a afirmat ca lumea este mult mai sigura atunci cand Europa.

Prima vizita a lui Barack Obama in Belgia va costa tara peste 10 milioane de euro

Prima vizita a presedintelui american, Barack Obama, la Bruxelles, marti, va costa Belgia peste 10 milioane de euro, scrie The Guardian. Barack Obama va sosi marti seara, insotit de 900 de persoane, 45 de vehicule .

Barack Obama: SUA ar putea exporta gaze naturale in tarile europene

Statele Unite ar putea exporta gaze naturale in tarile europene. Este anuntul facut de presedintele american Barack Obama la Bruxelles. in cadrul conferintei de la finalul summitului bilateral dintre Uniunea.

Barack Obama a facut glume despre turneul diplomatic efectuat in China de Michelle Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut glume, in cursul intrevederii cu omologul sau chinez Xi Jinping, despre turneul diplomatic in China efectuat de sotia sa, Michelle Obama. Michelle a jucat.

Barack Obama are o soacra de COSMAR. Ce a facut mama Primei Doamne in vacanta, in China

Barack Obama are o soacra de cosmar! Cel putin asta sustin angajatii de la hotelul unde este cazata familia Obama, aflata in vizita in China. Desi este insotita de un personal de la Casa Alba 24 de.

Tarile NATO nu sunt niciodata singure. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, au anuntat ca Alianta Nord-Atlantica va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei.

Barack Obama: Atitudinea Rusiei fata de vecini este un semn de slabiciune

Atitudinea Rusiei fata de tarile vecine in timpul crizei ucrainene si a alipirii Crimeei nu este un semn de forta, ci de slabiciune, a apreciat marti Barack Obama. Rusia este o putere regionala.

UPDATE Barack Obama: Atitudinea Rusiei, o putere regionala, fata de vecinii sai este o dovada de slabiciune, nu de forta

Atitudinea Rusiei fata de tarile din vecinatatea sa si anexarea Crimeei nu este o dovada de forta, ci de slabiciune, a afirmat marti presedintele american Barack Obama, citat de AFP.

FOTO Dialog intre Traian Basescu si Barack Obama, la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni, cu omologul sau american, presedintele Barack Obama, inainte de inceperea Summitului Securitatii Nucleare de la Haga, Olanda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )