Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama: Statele Unite nu vor actiona pe cont propriu in Siria

Adevărul Adevărul,
Barack Obama: Statele Unite nu vor actiona pe cont propriu in Siria

Presedintele american Barack Obama premierul turc Recep Tayyip Erdogan au discutat joi despre criza din Siria, conflictul in urma caruia au murit aproximativ 80. 000 de persoane. continuă pe Adevărul

Barack Obama justifica masura de verificare a registrelor telefonice ale agentiei Associated Press

Presedintele SUA, Barack Obama, a justificat actiunea procurorilor de solicitare a registrelor apelurilor telefonice ale agentiei Associated Press, explicand ca unele scurgeri de informatii secrete in presa puteau pune in pericol vietile oamenilor, relateaza AFP.

Blestemul celui de-al doilea mandat. Barack Obama, acuzat din toate partile

Administratia lui Barack Obama este acuzata simultan ca a musamalizat adevarul despre atacul de la Bengazi, ca a folosit Fiscul pentru a-si persecuta adversarii politici si ca a monitorizat ilegal convorbirile telefonice ale unei mari agentii de presa.

Seful interimar al fiscului american, demis de Barack Obama

Barack Obama a anuntat, ieri, demiterea sefului interimar al fiscului american, consecinta a scandalului anchetelor pe criterii politice demarate de Internal Revenue Service IRS), administratia fiscala americana, impotriva grupurilor politice conservatoare, anunta AFP.

Barack Obama anunta concedierea sefului Fiscului american

Presedintele Barack Obama a anuntat miercuri ca secretarul Trezoreriei, Jack Lew, a cerut si obtinut demisia directorului interimar al IRS, Steven Miller, in urma scandalului anchetelor pe criterii politice.

Barack Obama a anuntat concedierea sefului Fiscului american.

Presedintele Barack Obama a anuntat, miercuri, ca secretarul Trezoreriei, Jack Lew, a cerut si obtinut demisia directorului interimar al IRS, Steven Miller, in urma scandalului anchetelor pe criterii politice demarate de IRS, informeaza examiner. com, potrivit Mediafax. Am trecut in revista raportul inspectorului) de la Departamentul Trezoreriei, iar actiunile scoase in evidenta sunt de neiertat. De neiertat, iar cetatenii americani au dreptul sa fie furiosi. Eu sunt furios. Nu voi tolera .

Barack Obama l-a demis pe seful fiscului american, dupa scandalul privind vizarea grupurilor conservatoare

Presedintele american Barack Obama a anuntat miercuri demiterea sefului interimar al fiscului american IRS), in urma scandalului privind verificarea tintita a grupurilor politice conservatoare de catre agentii fiscali, transmite AFP.

Administratia Barack Obama, in centrul a trei scandaluri majore. Editorialistii conservatorii vorbesc despre un nou Watergate

Agenti ai fiscului care vizeaza grupurile conservatoare, incoerenta in ceea ce priveste atentatul de la Benghazi si, acum, interceptari ale ziaristilor: administratia condusa de Barack Obama este implicata intr-o serie de scandaluri stanjenitoare, de care adversarii sai republicani nu au ezitat sa profite, scrie AFP.

Administratia Barack Obama, in centrul a trei scandaluri majore. Editorialistii conservatori vorbesc despre un nou Watergate

Agenti ai fiscului care vizeaza grupurile conservatoare, incoerenta in ceea ce priveste atentatul de la Benghazi si, acum, interceptari ale ziaristilor: administratia condusa de Barack Obama este implicata intr-o serie de scandaluri stanjenitoare, de care adversarii sai republicani nu au ezitat sa profite, scrie AFP.

Statele Unite isi reduc deficitul bugetar cu peste 40% in 2013

Statele Unite urmeaza sa isi reduca deficitul bugetar cu peste 40% in cursul exercitiului fiscal 2013, ce va cobori la 642 miliarde de dolari, cel mai scazut nivel din anul 2008, potrivit unui studiu al Biroului pentru Buget al Congresului american dat publicitatii.

Obama se va intalni cu Putin, la inceputul lunii septembrie, in Rusia

Pe 15 mai s-a confirmat, la Washington D. si Moscova, ca presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin se vor intalni, pe parcursul a doua zile, inainte de reuniunea G-20, planificata sa inceapa pe 3 septembrie, la Sankt Petersburg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )