Libnet.ro
UNICEF

22:30

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti. continuă pe România Liberă

VIDEO Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii.

Barack Obama: SUA nu se vor lasa intimidate de gruparea Statl Islamic

Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea jihadista Stat Islamic, a declarat presedintele american Barack Obama, dupa ce insurgentii islamisti au revendicat decapitarea unui al doilea jurnalist.

Barack Obama, dupa decapitarea unui alt jurnalist american: Statul Islamic nu poate intimida Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri, dupa ce a fost publicata filmarea cu decapitarea unui al doilea jurnalist american, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, noteaza AFP.

Barack Obama, in Estonia

Presedintele american Barack Obama a ajuns miercuri la Tallinn pentru a marca angajamentul Statelor Unite alaturi de tarile baltice, intr-un moment in care NATO denunta actiuni militare ilegale ale Rusiei in estul Ucrainei, relateaza AFP.

Barack Obama: Estonia nu va fi niciodata singura

Presedintele Barack Obama a subliniat miercuri angajamentul Statelor Unite fata de Estonia, membra a NATO, in momentul in care occidentalii denunta actiunile militare ilegale ale Rusiei in estul Ucrainei, relateaza AFP, preluat de Mediafax .

Barack Obama a ajuns in Estonia, unde va reafirma sprijinul SUA pentru tarile baltice

Barack Obama a ajuns, miercuri, la Tallinn, presedintele american urmand sa reafirme in capitala Estoniei sprijinul Statelor Unite pentru tarile baltice, in contextul situatiei tensionate din Ucraina. Avionul.

Barack Obama efectueaza o vizita in Estonia, in contextul actiunilor militare ilegale ale Rusiei in estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama efectueaza o vizita inEstonia, ajungand miercuri la Tallin pentru a marca angajamentulSUA alaturi de tarile baltice, relateazaAFP. Vizita lui Obama.

Barack Obama ii vine in ajutor Bagdadului si trimite trupe militare suplimentare

Barack Obama, presedintele SUA, doreste protejarea personalului si sediile diplomatice, astfel a trimis 350 de militari suplimentari la Bagdad.

Barack Obama trimite 350 de militari suplimentari la Bagdad

Presedintele american Barack Obama a ordonat trimiterea a 350 de militari suplimentari la Bagdad, cu scopul de a proteja personalul si sediile diplomatice, a anuntat marti Casa Alba, relateaza Mediafax , care citeaza AFP .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )