Libnet.ro
UNICEF

13:15

Barack Obama vrea o reforma fiscala internationala, dupa dezvaluirile Panama Papers: Evaziunea fiscala, o problema uriasa la nivel mondial

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama vrea o reforma fiscala internationala, dupa dezvaluirile Panama Papers: Evaziunea fiscala, o problema uriasa la nivel mondial

Presedintele american Barack Obama cere o reforma fiscala internationala in urma dezvaluirilor din scandalul Panama Papers. Nu exista nici o indoiala ca evaziunea fiscala reprezinta o problema uriasa la nivel mondial. Problema este ca multe dintre aceste lucruri sunt legale, nu ilegale, a declarat Barack Obama la Casa Alba, potrivit The Guardian. continuă pe Hotnews

Obama, reactie dupa dezvaluirile Panama Papers

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita Panama Papers sunt legale, dar a subliniat ca tocmai aceasta este problema, si anume ca multi profita de pe urma insuficientei masurilor de combatere a evaziunii fiscale la nivel international, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

Barack Obama insista asupra rolului NATO, stalp al politicii americane

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a insistat luni asupra importantei NATO, stalp al politicii americane de aparare, dupa declaratiile foarte critice la adresa Aliantei Nord-Atlantice facute de favoritul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, relateaza AFP.

Masuri de securitate fara precedent pentru vizita lui Barack Obama in Germania (VIDEO)

Servicile secrete americane si germane pregatesc masuri de securitate impresionante pentru vizita lui Barack Obama in Germania. Liderul de la Casa Alba are programata o intrevedere cu cancelarul Angela.

Barack Obama: Distrugerea SI ramane prioritatea mea numarul unu

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat marti ca distrugerea gruparii Statul Islamic SI) ramane prioritatea sa numarul unu, subliniind ca jihadistii continua sa piarda teren in Irak si Siria, scrie AF, relateaza Agerpres.

Barack Obama, reactie in scandalul Panama Papers: Marea problema e ca multe dintre operatiunile dezvaluite sunt legale!

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita 'Panama Papers' sunt legale, dar a subliniat.

Recep Tayyip Erdogan, deranjat de criticile aduse de Barack Obama privind incalcarea libertatii presei in Turcia

Presedintele american Barack Obama a criticat presupuse incalcari ale libertatii presei in Turcia, atragand reactia dura a omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, care a denuntat declaratii facute prin spatele sau care s-ar inscrie in eforturi de divizare a Turciei, pe fondul unei crize bilaterale.

Ion Tiriac, LIVE TEXT. Primele declaratii dupa dezvaluirile privind fundatia sa din Panama

Ion Tiriac, primele declaratii dupa dezvaluirile privind fundatia sa din Panama.

Statele europene lanseaza anchete dupa dezvaluirile din dosarele Panama. Donald Tusk a sustinut ca scandalul ar putea afecta chiar viitorul Uniunii Europene (VIDEO)

Mega scandalul de coruptie Panama Papers ia amploare. Autoritatile din mai multe tari au reactionat dupa dezvaluirile legate de evaziunile fiscale orchestrate de firma de avocatura Mossack Fonseca. Anchete de am.

Criza politica din Islanda ia amploare, dupa dezvaluirile din dosarul Panama Papers

Presedintele islandez Olafur Ragnar Grimsson a afirmat marti, intr-o declaratie televizata, ca nu este pregatit sa dizolve parlamentul tarii Althing) pana cand nu vor fi explorate toate optiunile, respingand astfel solicitarea premierului Sigmundur David Gunnlaugsson, al carui nume figureaza in ancheta internationala referitoare la averile pe care inalti demnitari din diferite tari le detin in paradisuri fiscale, relateaza AFP si DPA, citate de Agerpres.

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )