Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Bistrita Nasaud, arestat pentru ca si-a violat fiica minora, timp de noua ani. Surse: Mama fetei nu ar fi fost straina de situatie

România Liberă România Liberă,
Un barbat din Bistrita Nasaud, arestat pentru ca si-a violat fiica minora, timp de noua ani. Surse: Mama fetei nu ar fi fost straina de situatie

Un barbat de 40 de ani, dintr-o comuna din Bistrita-Nasaud, a fost arestat, sambata, dupa ce a recunoscut ca, pe parcursul ultimilor noua ani, si-a violat fiica minora, de mai multe ori. continuă pe România Liberă

Barbat din Dambovita, arestat preventiv dupa ce si-a violat timp de un an fiica in varsta de 14 ani

Un barbat din localitatea Croitori, judetul Dambovita, a fost arestat preventiv, miercuri, sub acuzatia de viol, el fiind cercetat pentru ca, timp de un, a abuzat-o sexual pe fiica sa in varsta de 14 ani, potrivit News. ro. Barbatul fusese retinut marti, dupa ce sotia si fiica abuzata au depus plangere la politie.

Un fost senator PNL de Bistrita-Nasaud a intrat somaj, dupa ce nu a mai candidat la alegerile parlamentare

Un fost senator PNL de Bistrita-Nasaud, Cristian Florian, care nu a mai candidat la alegerile parlamentare de anul trecut si s-a intors acasa, este in prezent somer indemnizat, pentru ca nu a reusit sa isi gaseasca un loc de munca, relateazaAgerpres, desi detine actiuni la o firma din Bistrita care apartine familiei sale.

Un fost senator liberal de Bistrita-Nasaud este somer indemnizat pentru ca nu a reusit sa se angajeze in alta parte

Un fost senator liberal de Bistrita Nasaud este, in prezent, somer indemnizat pentru ca nu a reusit sa isi gaseasca un loc de munca, potrivit Agerpres.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2017. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul BISTRITA - NASAUD

BISTRITA-NASAUD REPARTIZARE LICEE 2017 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2017. Edu.ro unde ai fost REPARTIZAT in judetul BISTRITA - NASAUD

BISTRITA-NASAUD REPARTIZARE LICEE 2017 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista.

Rapperul DMX a fost arestat pentru evaziune fiscala in valoare de peste 1,7 milioane de dolari

Rapperul american DMX a fost arestat pentru evaziune fiscala de peste 1,7 milioane de dolari, fiind acuzat de o schema evazionala prin care a reusit sa se sustraga de la plata taxelor. Pe numele.

Caz inedit in justitia din Romania! Motivul unic pentru care un barbat si-a dat in judecata vecina. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata

Premiera in justitia din Romania. Un barbat din Arad si-a dat in judecata vecina dintr-un motiv de-a dreptul incredibil. Acesta le-a cerut magistratilor sa o oblige pe tanara de 23 de ani.

Santajul de 100.000 de euro din Alba: barbatul arestat pentru amenintarea unui om de afaceri cu o filmare indecenta ramane dupa gratii

Barbatul de 50 de ani din Alba Iulia acuzat de santaj la adresa unui om de afaceri din Apuseni ramane in arest preventiv. Tribunalul Alba a respins, joi, 14 iulie 2017, contestatia formulata de inculpatul Tica Ilie, decizia fiind definitiva. Acesta a fost arestat preventiv sambata, la Judecatoria Cimpeni, in dosarul in care sunt cercetati cinci inculpati.

Santajul de 100.000 de euro din Alba: barbatul arestat pentru amenintarea unui om de afaceri ramane dupa gratii

Barbatul de 50 de ani din Alba Iulia acuzat de santaj la adresa unui om de afaceri ramane in arest preventiv. Tribunalul Alba a respins, joi, 14 iulie 2017, contestatia formulata de inculpatul Tica Ilie, decizia fiind definitiva. Acesta a fost arestat preventiv sambata, la Judecatoria Cimpeni, in dosarul in care sunt cercetati cinci inculpati.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Olt. Un sofer vitezoman l-a izbit in plin, in timp ce acesta se afla intr-o masina parcata

Un accident infiorator s-a petrecut in judetul Olt. Un sofer, in varsta de 19 ani, care conducea cu viteza, a izbit cu putere un autoturism, in care se afla un barbat. Potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )