Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un barbat din Maramures, inclus pe lista celor mai periculosi violatori din 19 state europene

B1 B1,
Un barbat din Maramures, inclus pe lista celor mai periculosi violatori din 19 state europene

Un barbat din judetul Maramures figureaza pe lista celor mai periculoase persoane din Europa, fiind cautat de Politie pentru comiterea unor infractiuni de natura sexuala. Ioan Grad, in varsta de 56 de ani, di. continuă pe B1

Un barbat din Maramures, pe lista celor mai periculosi agresori sexuali din 19 state europene

Un barbat de 56 de ani din Viseu de Sus, judetul Maramures, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol si lipsire de libertate, se afla pe lista unora dintre cele mai periculoase persoane din toata Europa, cautate de Politie pentru infractiuni de natura sexuala.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Liderul Al-Qaida Abu Muhsin al-Masri a fost ucis in Afganistan. El figura pe lista FBI a celor mai cautati teroristi

Fortele speciale afgane au ucis un important lider al Al-Qaida care se afla si pe lista FBI a celor mai cautati teroristi, conform anuntului facut sambata de serviciul afgan de informatii, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

O inregistrare video distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din Maramures isi palmuieste elevii la ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete.

3 din 4 spitale COVID-19 din Romania sunt incadrate oficial in categorii inferioare de acreditare spitaliceasca: Nu este garantata obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor

70% dintre spitalele dedicate COVID-19 in Romania in perioada martie - august 2020 sunt incadrate oficial in categorii inferioare de acreditare spitaliceasca, arata un raport al Observatorului Roman de Sanatate. Practic, acest lucru inseamna ca in aceste spitale nu este garantata obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor care sufera de COVID-19.

Secretul celor mai pufoase chiftele. Astea sunt greselile pe care trebuie sa le eviti

Cu sos, alaturi de piure, insotite de muraturi sau mustar, fie pur si simplu stand pe un platou festiv, chiftelele sunt bune in orice stare. Cu toate acestea, e greu de ajuns la combinatia perfecta intre carne si legume, amestecul fiind unul cu adevarat fabulos. Ai mai jos o reteta de chiftele aperitiv, moi si .

Un profesor de sport, de la o scoala din Maramures, este acuzat ca a trimis mesaje indecente unei eleve in varsta de 13 ani

Familia fetei a facut publice conversatiile indecente. Politia s-a autosesizat si spune ca nu il poate acuza pe barbat de corupere de minori.

HUNEDOARA: Alte sase localitati incluse pe lista celor in care sunt impuse restrictii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Hunedoara a decis sambata actualizarea listei cu localitatile din judet unde sunt impuse restrictii precum purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise, interzicerea servirii in restaurante si cafenele in interior si inchiderea cinematografelor, salilor spectacol si concerte. Astfel, in Brad, Bos, Uric, Galati, Romosel si Santuhalm vor fi dispuse aceste masuri, pentru ca rata de incidenta a cazurilor de coronavirus este de peste 3 la mia de locuitori, conform news. ro.

Ministrul Educatiei a solicitat o ancheta, dupa ce o profesoara a lovit mai multi elevi la o scoala din Maramures

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Scolar demararea unei anchete incepand de luni, dupa ce a vazut imagini pe Facebook cu o profesoara care lovea elevii intr-o clasa la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures. Toleranta zero la violenta in scoli, a precizat Anisie.

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )