Libnet.ro
UNICEF

22:30

Barbatul care i-a dat mita lui Traian Berbeceanu a fost retinut

România Liberă România Liberă,
Barbatul care i-a dat mita lui Traian Berbeceanu a fost retinut

Barbatul care i-a dat mita lui Traian Berbeceanu, Gheorghe Rusu, a fost retinut,joi, pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Barbatul care i-a dat mita lui Traian Berbeceanu, retinut pentru 24 de ore

Gheorghe Rusu, barbatul care i-a dat mita lui Traian Berbeceanu, a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, in cazul sau urmand sa fie extinsa urmarirea penala. Acesta este cercetat pentru dare de mita, fals.

UNPIR doreste sa afle numele membrilor care au dat mita

DNA realizeaza un serviciu de insanato and sire a climatului din cadrul activita and tii de insolven and ta, daca se va stabili, prin hotararea instan and tei, ca judecatorii acuza and ti vor fi gasiti vinovati, in contextul numeroaselor arestari de judecatori sindici din Bucuresti, potrivit unui comunicat UNPIR remis redactiei, care transmite ca aceasta doreste aflarea numelor mebrilor care au dat mita.

Barbatul care s-ar fi sinucis aruncandu-se in fata metroului era AVOCATUL afaceristului Dan Adamescu

Barbatul care a murit dupa ce a cazut luni la metrou era avocatul omului de afaceri Dan Adamescu, anchetat in dosarul in care patru judecatori sunt acuzati ca ar fi luat mita pentru interventii in dosare de.

Dan Adamescu, urmarit pentru ca ar fi dat mita 20.000 de euro judecatorilor Stanciu si Roventa

UPDATE: Dan Adamescu este urmarit penal pentru ca le-ar fi dat judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, prin intermediari, mita de 15. 000 de euro si, respectiv, 5. 000 de euro, pentru ca magistratii sa dea sol.

Barbatul care s-a sinucis luni la statia de metrou Universitate era unul din avocatii lui Dan Adamescu

Barbatul de 36 de ani care s-a sinucis, luni, la statia de metrou Piata Universitatii, era unul dintre avocatii omului de afaceri Dan Adamescu. Cu o zi inainte de perchezitiile facute de procurori la domiciliul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )