Libnet.ro
UNICEF

17:15

Barbatul care a vandut otrava a fost retinut. Sase persoane au murit, intoxicate cu alcool metilic la Dragalina

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a vandut otrava a fost retinut. Sase persoane au murit, intoxicate cu alcool metilic la Dragalina

Dosarul deceselor suspecte din comuna Dragalina este la un pas de finalizare. Anchetatorii calaraseni au retinut, luni, 4 mai, un barbat banuit de uciderea din culpa a mai multor persoane, carora le-ar fi vandut alcool metilic. continuă pe Adevărul

Un barbat suspectat ca a vandut alcool metilic, provocand moartea a sase persoane, a fost retinut

Un barbat de 48 de ani din comuna Dragalina, suspectat ca a vandut alcool metilic mai multor persoane, dintre care sase au murit, a fost retinut luni, informeaza Politia Romana. Barbatul urmeaza sa fie.

Inca un primar la ZDUP: edilul Iasiului a fost RETINUT

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu.

Primarul PSD Gheorghe Nichita a fost retinut pentru 24 de ore. Doi sefi din Politia Locala, incarcerati si ei in dosarul spionilor de la Iasi, alaturi de baron

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a fost retinut, in noaptea de joi spre vineri 1 mai 2015), de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai multe ore de audieri. Baronul PSD este acuzat de abuz in serviciu, folosind, conform procurorilor, Politia Locala in serviciu secret de spionaj, subordonat intereselor lui.

MAE: Indonezia nu confirma un atentat in care ar fi fost raniti cinci romani

Autoritatile indoneziene nu confirma un atentat in care ar fi fost ranite cinci persoane, cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un astfel de incident, a precizat MAE, dupa ce presa a relatat ca romanii ar fi fost raniti intr-un atentat,conform Mediafax.

Barbatul care a vandut alcool metilic in Calarasi, retinut de politisti

Politistii l-au retinut in cursul zilei de luni pe barbatul care a vandut in luna ianuarie alcool metilic in Calarasi, ce a dus la decesul a sase persoane si la vatamarea corporala a altor trei persoane.

Buzau: Barbatul care a amenintat un politist cu o coasa, arestat

Barbatul de 53 de ani din judetul Buzau care a fost prins in timp ce conducea un autoturism, desi avea permisul auto suspendat si a amenintat un politist cu o coasa si cu un cutit, dar si ca va da cu masina peste el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Mediafax.

Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care 5 romani ar fi fost raniti

Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care ar fi fost ranite 5 persoane, cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un astfel de incident, a precizat MAE,dupa ce presa a scris ca 5 romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )