Libnet.ro
UNICEF

01:06

Barna: Ar trebui sa mergem pe proiectul USR PLUS pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Hotnews Hotnews,
 Barna: Ar trebui sa mergem pe proiectul USR PLUS pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca PSD, din evidenta rea credinta, nu a trecut, in legislatura trecuta, pe ordinea de zi a Parlamentului, initiativa legislativa a USR privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si a mentionat ca, in prezent, dintre cele trei proiecte pe aceasta tema, discutiile ar trebui sa inceapa de la cel al USR PLUS, in care pot fi preluate elemente din propunerea PNL. continuă pe Hotnews

USR-PLUS a pus ochii pe Posta Romana

In spatele negocierilor dintre aliatii de guvernare se ascunde interesul USR-PLUS pentru Posta Roman.

Klaus Iohannis a chemat ministrii USR PLUS la discutii. Doua teme importante vor fi abordate la Cotroceni

Inainte de anuntarea bugetului pentru anul 2021, presedintele Klaus Iohannis a chemat la discutii ministrii USR PLUS, la Cotroceni. intalnirea va avea loc la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Dan Barna US.

DACIAN CIOLOS: Dupa fuziunea USR-PLUS, noul presedinte trebuie ales prin referendum de toti membrii partidului si nu prin Congres

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a evitat sa spuna direct daca va candida la sefia noului USRPLUS, dat fiind ca pana in toamna e asteptata definitvarea procesului juridic de fuziune dintre cele doua formatiuni politice. Prezent in emisiune la Prima TV, Ciolos s-a limitat sa spuna ca o decizie in privinta candidaturii sale o va lua dupa consfintirea fuziunii, dar a tinut sa sublinieze ca presedintele trebuie ales prin referendum intern, de catre toti membrii partidului, si nicidecum prin Congres. Este stiut faptul ca prin congres, una dintre cele doua formatiuni politice isi poate crea un avantaj important prin numarul de delegatilor proveniti din organizatiile din tara.

Proiect USR-PLUS: Directorii de scoli sa nu mai fie numiti prin concurs organizat de inspectorat, ci de scoala

Senatorii USR-PLUS din comisia de invatamant anunta ca vor depune luna viitoare un proiect de lege potrivit caruia organizarea concursurilor de directori de scoli sa treaca de la nivelul Inspectoratelor Scolare la nivelul fiecarei unitati de invatamant.

Coalitia de guvernare formata din PNL, USR-PLUS si UDMR se intalneste in sedinta. Bugetul de stat pentru 2021, pe ordinea de zi (VIDEO)

O noua sedinta a coalitiei de guvernare are loc marti, pe tema bugetului de stat pentru 2021. Este cea de-a treia intalnire a coalitiei de guvernare pe aceasta tema, dupa cea de ieri din Parlament si cea de.

RADU OPREA, PURTATORUL DE CUVANT AL PSD: Solicitam introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a declarat astazi ca social-democratii vor propune marti, in sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )