Libnet.ro
UNICEF

01:06

Basel - Steaua. Murat Yakin, antrenorul lui Basel: Vrem mai mult decat la Bucuresti. Asteptam victoria!

Adevărul Adevărul,
Basel - Steaua. Murat Yakin, antrenorul lui Basel: Vrem mai mult decat la Bucuresti. Asteptam victoria!

Steaua va disputa miercuri cea de-a patra etapa a Grupei E Champions League, cand va intalni FC Basel, in deplasare. Meciul este programat de la ora 21. 45 si va fi disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Murat Yakin, antrenorul lui Basel: Vrem mai mult decat la Bucuresti. Asteptam victoria cu Steaua!

Steaua va disputa miercuri cea de-a patra etapa a Grupei E Champions League, cand va intalni FC Basel, in deplasare. Meciul este programat de la ora 21. 45 si va fi disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

FC BASEL - STEAUA: Portughezul Olegario Benquerenca va arbitra meciul din LC.

O brigada din Portugalia, cu Olegario Benquerenca la centru, va arbitra meciul dintre echipa Steaua si formatia elvetiana FC Basel, programat miercuri, la ora 21. 45, la Basel, in etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, conform Mediafax. Benquerenca va fi ajutat la cele doua linii de Ricardo Santos si Rui Tavares. Asistenti suplimentari vor fi Manuel De Sousa si Artur Dias, iar arbitru de rezerva Joao Santos. Steaua isi joaca miercuri ultima sansa pentru a continua in primavara europeana .

FC Basel - Steaua: Partida va fi arbitrata de Olegario Benquerenca

Meciul dintre FC Basel si Steaua Champions League, grupa E) va fi arbitrat de portughezul Olegario Benquerenca, informeaza site-ul oficial al UEFA.

Un portughez fluiera Basel - Steaua

UEFA a dat publicitatii numele arbitrului care va oficia la centru meciul dintre FC Basel si Steaua din etapa a 4-a a Champions League.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )