Libnet.ro
UNICEF

23:45

Basescu: Daca fratele meu e vinovat, sa raspunda in fata legii. Nu voi interveni pentru el

România Liberă România Liberă,
Basescu: Daca fratele meu e vinovat, sa raspunda in fata legii. Nu voi interveni pentru el

Traian Basescu a declarat ca niciodata nu a avut cu fratele sau vreo discutie cu privire la sprijinirea lui Anghel Sandu. Fac apel la orice politist, procuror sau judecator sa faca publice problele ca a existat o interventie din partea mea in acest caz. Proba ca nu exista o interventie este chiar condamnarea, domnul Anghel fiind condamnat la inchisoare, adeclarat Basescu. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu: Am vorbit cu fratele meu, e foarte suparat

Mircea Basescu a declarat ca a vorbit cu fratele lui, presedintele Traian Basescu, de cand a inceput acest scandal si acesta este foarte suparat, precizand ca el nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondial si nu a incercat sa intervina pentru eliberarea acestuia, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, despre fratele sau: Daca a savarsit ceva ilegal, va trebui sa raspunda, ca orice cetatean al Romaniei

Update 13:43 Basescu: Niciodata nu am discutat cu fratele meu despre sprijinirea lui Sandu Anghel in procese Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu a discutat niciodata cu fratele domniei sale, Mircea, despre sprijinirea lui Sandu Anghel in procesele acestuia, facand apel la politistii, procurorii si judecatorii implicati in cazul condamnarii lui Anghel sa publice orice eventuala interventie a sefului statului in decizia justitiei.

PRIMA reactie a lui Mircea Basescu, dupa aparitia convorbirilor: Am vorbit cu fratele meu, e foarte suparat. Nu am luat bani pentru eliberarea lui Bercea

Mircea Basescu spune ca presedintele Traian Basescu nu are niciun fel de legatura cu relatia sa cu membrii familiei Anghel si ca inregistrarile audio-video difuzate de Antena 3 sunt scoase din context, .

Victor Ponta, dupa declaratia presedintelui Basescu: Daca discursul nu este insotit de demisie, este o ipocrizie

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi seara, ca discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala,.

Capatana, omul de legatura din afacerea Bercea - Basescu: Daca stii ca la recurs nu ii da un an cu suspendare, mie, in momentul asta, imi spui

Toata afacerea dintre fiul lui Bercea si Mircea Basescu a fost pusa la punct de Marian Capatana. El este unul dintre cei care i-au trasat sarcini clare fratelui presedintelui. insa Capatana pare a fi si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )