Libnet.ro
UNICEF

15:46

Traian Basescu, despre fratele sau: Daca a savarsit ceva ilegal, va trebui sa raspunda, ca orice cetatean al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu, despre fratele sau: Daca a savarsit ceva ilegal, va trebui sa raspunda, ca orice cetatean al Romaniei

Update 13:43 Basescu: Niciodata nu am discutat cu fratele meu despre sprijinirea lui Sandu Anghel in procese Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu a discutat niciodata cu fratele domniei sale, Mircea, despre sprijinirea lui Sandu Anghel in procesele acestuia, facand apel la politistii, procurorii si judecatorii implicati in cazul condamnarii lui Anghel sa publice orice eventuala interventie a sefului statului in decizia justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ponta: Discursul lui Traian Basescu despre cazul fratelui sau este o ipocrizie daca nu este insotit si de demisie

Discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala, considera premierul Victor Ponta. Orice decizie a.

Daca a savarsit ceva ilegal, Mircea va trebui sa raspunda, ca orice cetatean al Romaniei

Update 14:27 Bercea Mondial: Aproape 2 milioane de euro au ajuns la Kovesi, Blaga si Livia Stanciu Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, din duba cu care a fost adus din Penitenciarul Craiova la DNA, ca aproape doua milioane de euro ar fi ajuns la Laura Codruta Kovesi procurorul-sef al DNA), la Livia Stanciu presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie - ICCJ), precum si la liderul PDL, Vasile Blaga, conform surselor din presa.

Ce spune purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu despre o posibila demisie a presedintelui

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, a declarat ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei. Prim-ministrul Romaniei, domnul Victor Ponta, a declarat ca cel mai.

Emil Boc despre declaratiile lui Traian Basescu: Presedintele nu intervine pentru nimeni in justitie. Rudele le ai, nu le alegi

Primarul Clujului, Emil Boc, totodata fost premier, a afirmat joi, 19 iunie, dupa declaratiile presedintelui statului Traian Basescu despre scandalul in care este implicat fratele sau, ca rudele le ai, nu le alegi.

VIDEO Traian Basescu: Va garantez ca nu a existat o interventie de a mea in cazul lui Sandu Anghel / Intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-ti apara fratele, aleg consolidarea justitiei

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca intre justitie si fratele sau, Mircea, implicat intr-un scandal de santaj legat de interlopul Bercea Mondial, va alege justitia. Seful statului a afirmat ca il acuza pe fratele sau pentru anturajul in care a intrat dar acesta este major, este responsabil pentru faptele lui si va trebui sa raspunda in fata legii daca este vinovat.

Mircea Basescu, despre stenograme: Nu am luat bani de la Bercea. Fratele meu este foarte suparat

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a precizat joi dimineata ca nu a cerut si nu a primit bani de la familia lui Bercea Mondial. Mai mult, acesta a precizat ca imaginile si stenogramele difuzate miercuri seara la un post de televiziune sunt scoase din context si nu vor decat sa-l atraga pe seful statului intr-un scandal mediatic.

inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu va fi difuzata la Sinteza Zilei

In aceasta seara, cel mai mare cutremur mediatic din ultimii 10 ani. inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, va fi difuzata in.

Fiica lui Bercea: Fratele presedintelui ne-a spus ca Traian Basescu urma sa intervina la sefa inaltei Curti, Livia Stanciu

Fiica lui Bercea Mondial, Isaura Anghel, a spus, miercuri, ca Mircea Basescu i-a promis ca seful statului, Traian Basescu, urma sa intervina chiar la judecatoarea Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de.

Traian Basescu: Nu ma voi transforma intr-un avocat al fratelui meu. Regret ca s-a implicat intr-un astfel de anturaj

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi, intr-o declaratie de presa, ca nu a avut niciodata vreo discutie cu fratele sau, Mircea Basescu, referitoare la sprijinirea interlopului Bercea Mondial, in procesele.

in ce anturaj se invarte presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, ca regreta faptul ca fratele sau s-a implicat intr-un astfel de anturaj, facand referire la relatiile acestuia cu familia lui Bercea Mondial, insa nu de putine ori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )