Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu, la depunerea juramantului de catre Guvernul Ponta 3: Salut revenirea UDMR. Sampanie n-am, premierul mi-a dat buget mic (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, la depunerea juramantului de catre Guvernul Ponta 3: Salut revenirea UDMR. Sampanie n-am, premierul mi-a dat buget mic (VIDEO)

Preseditele TraianBasescu a participat, miercuri seara, la depunerea juramantului noilor ministri, unde a salutat revenirea la guvernare a UDMR-ului. Este un moment important, o schimbare extrem de. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu: Basescu vrea sa puna presiune pe Guvernul Ponta cu cererile UDMR

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Subiectiv, ca Basescu incearca sa puna presiune pe Guvernul Ponta pentru a accepta in programul de guvernare solicitarile.

Basescu a semnat numirea lui Gabriel Oprea la MAI, in Guvernul Ponta II. 14:00 - depunerea juramantului. El va fi si vicepremier interimar

Update 12. 33 - Gabriel Oprea va depune juramantul ca ministru de Interne in Guvernul Ponta II, la ora 14. Update 12. 26 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea ca ministru de.

Basescu: Salut revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde.

Presedintele Traian Basescu a salutat, miercuri, revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde atunci cand te-ai inteles cu ei, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Va pot spune: totdeauna aliati de nadejde, atunci cand te-ai inteles cu ei, a spus presdedintele Traian Basescu referindu-se la UDMR. V-o spun .

Basescu, la depunerea juramantului noului Guvern: Tineretea aduce mai multa fantezie in exercitiul guvernamental, ceea ce e foarte bine

Tineretea aduce mai multa fantezie in exercitiul guvernamental, a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura a noului Executiv. Ma .

Cum ar putea fi blocat Guvernul Ponta III.

Premierul Victor Ponta intentioneaza sa prezinte astazi, dupa terminarea negocierilor cu UDMR si minoritatile nationale, componenta noului cabinet. Daca votul de investitura in Parlament este ca si asigurat, Guvernul Ponta III ar putea sa se impiedice, cu ajutorul presedintelui Traian Basescu, la Curtea Constitutionala. Negocierile USD-UDMR pentru formarea unui Guvern Ponta III trebuiau sa demareze ieri, dupa ce conducerea extinsa a Uniunii i-a mandatat, sambata, pe liderii UDMR sa .

Guvernul Ponta 3 a trecut de Parlament

Guvernul Ponta 3 a obtinut marti, votul de incredere al Parlamentului. Deputatul Elena Udrea a anuntat ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala Guvernul Ponta 3. Fostul ministru al.

Guvernul Ponta 3 a trecut de Parlament. Ponta: Sper ca de maine sa facem treaba buna impreuna

Guvernul Ponta 3 a obtinut, marti, votul de incredere al Parlamentului, obtinand 346 de voturi pentru si 191 impotriva. Imediat dupa votul Parlamentului, premierul Victor Ponta s-a declarat multumit.

Toti ministrii propusi pentru Guvernul Ponta 3, aprobati in Parlament. Premierul: Vrem pastrarea cresterii economice

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru .

Toti ministrii propusi pentru Guvernul Ponta 3, validati in Comisii. Premierul: Vrem pastrarea cresterii economice

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru .

Toti ministrii propusi pentru Guvernul Ponta III, aprobati in Parlament. Noul Executiv: 25 de ministri si 4 vicepremieri. Ponta merge in plen la ora 15

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )