Libnet.ro
UNICEF

17:45

Basescu, despre cazul Chitoiu: Guvernul Ponta este un guvern corupt. ...

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre cazul Chitoiu: Guvernul Ponta este un guvern corupt. ...

Basescu sustine ca majoritatea parlamentara a refuzat, marti, sa lase justitia libera, referindu-se la votul dat in cazul lui Daniel Chitoiu. Am constatat ca majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera in condtiile in care Parlamentul Romaniei este acuzat in raportul UE care vizeaza actele de coruptie si care se refera la toate cele 28 de state dar la noi e mentionat Parlamentul ca o institutie care impiedica independenta justitiei. Noul episod, cel legat de domnul Chitoiu . continuă pe România Liberă

Se confirma ca Guvernul Ponta este un guvern corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat, in seara aceasta, ca prin votul Parlamentului se confirma ca Guvernul Ponta este unul corupt, in cazul fostului ministru liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu.

Traian Basescu: Majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera. Guvernul Ponta este un Guvern corupt

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa ca majoritatea parlamentara care a decis sa respinga urmarirea penala a luiDaniel Chitoiu a refuzat sa.

Traian Basescu: Majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera. Guvernul Ponta este un Guvern corupt (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa ca majoritatea parlamentara care a decis sa respinga urmarirea penala a luiDaniel Chitoiu a refuzat sa.

Basescu: Guvernul Ponta este corupt. Taxa pe benzina nu este necesara. ...

Parlamentul a refuzat din nou sa lase Justitia libera, a declarat seful statului, referindu-se la dosarul Chitoiu. Basescu a mai spus ca taxa suplimentara pe combustibili nu este necesara, doarece sunt destui bani ascunsi in buget pentru a se renunta la aceasta taxa. Totodata Traian Basescu face un apel catre Guvern si Parlament sa interzica partidul extremist Jobbik peteritoriul Romaniei. Seful statului spune ca nu este cazul gratierii lui Gica Popescu sau al lui George Becali si cede ca .

Basescu: Guvernul Ponta este corupt. Taxa pe benzina nu este necesara. ...

Parlamentul a refuzat din nou sa lase Justitia libera, a declarat seful statului, referindu-se la dosarul Chitoiu. Basescu a mai spus ca taxa suplimentara pe combustibili nu este necesara, doarece sunt destui bani ascunsi in buget pentru a se renunta la aceasta taxa. Totodata Traian Basescu face un apel catre Guvern si Parlament sa interzica partidul extremist Jobbik peteritoriul Romaniei. Am constatat ca majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera in condtiile in care .

Ambasada SUA, despre cazul Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice.

Guvernul Ponta III isi angajeaza marti raspunderea in Parlament pe programul politic

Guvernul Ponta III isi va angaja marti, la ora 14:00, raspunderea pe programul politic, a anuntat, luni, la finalul Birourilor Permanente reunite, presedintele interimar al Senatului, Cristian Dumitrescu, citat de Agerpres.

Saptamana agitata pe scena politica. Guvernul Ponta III se intoarce in Parlament pentru votul pe programul de guvernare

Dupa ce a scapat de emotiile validarii, Guvernul Ponta III trebuie sa obtina votul Parlamentului pe noul program de guvernare. Calendarul asumarii va fi stabilit astazi de conducerea celor doua camere.

Zegrean: Sesizarea referitoare la Guvernul Ponta 3 are obiect. Nu exista renuntare la judecata

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca in procedura.

Ambasada SUA, despre decizia Parlamentului in cazul Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai ...

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, informeaza Mediafax. Nu facem comentarii cu privire la cazuri sau anchete aflate in desfasurare. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege. Toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, a spus misiunea diplomatica, raspunzand unei .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )