Libnet.ro
UNICEF

22:30

Basescu, despre iesirea din politica la finalul mandatului: Numai cu picioarele inainte.

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre iesirea din politica la finalul mandatului: Numai cu picioarele inainte.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, in emisiunea Serviciul Roman de Comedie difuzata miercuri seara la Pro TV, daca va parasi scena politica la finalul mandatului, el raspunzand: Vorba inaintasului meu, numai cu picioarele inainte, relateaza Mediafax. Intrebat daca va parasi definitiv politica dupa terminarea mandatului la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a raspuns: Vorba inaintasului meu, numai cu picioarele inainte. El a adaugat ca nu va ramane doar in politica, . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Voi iesi din politica numai cu picioarele inainte. Afla planurile de viitor ale presedintelui

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca va parasi scena politica la finalul mandatului numai cu picioarele inainte. intrebat in emisiunea Serviciul Roman de Comedie daca va parasi.

Cristian Pirvulescu: Cred ca nimeni nu-si facea iluzia ca Traian Basescu va iesi din politica in 2014

Politologul Cristian Pirvulescu a comentat, in cadrul emsiunii Punctul de intalnire, declaratia lui Traian Basescu privind modul si momentul in care se va retrage din politica. Presedintele Basescu a spus.

Traian Basescu: Din politica voi iesi cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, ce planuri are pentru perioada dupa terminarea mandatului de presedinte. Seful statului a explicat ca va ramane in.

Basescu, despre PDL: Un partid tapan, cu structuri puternice, dar care are aceeasi boala ca si PSD

PDL este in continuare un partid tapan, cu structuri puternice, dar are aceeasi boala ca si a PSD, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu. Traian Basescu a fost intrebat cum.

Basescu, despre Brigitte Bardot: Era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, in emisiunea Serviciul Roman de Comedie difuzata miercuri la Pro TV, cum comenteaza atacurile lui Brigitte Bardot la adresa sa pe tema cainilor maidanezi, el raspunzand: Cred ca e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei.

Basescu, despre nepoata sa: Cu cat ia in greutate, cu atat devine mai zgomotoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca fiica sa, Elena, ingrijeste de copil si ca nu a crezut ca va fi asa atasata, el aratand ca nepoata sa devine cu atat mai zgomotoasa cu cat prinde in greutate.

Basescu, despre nepotica sa: Cu cat ia in greutate, cu atat devine mai zgomotoasa

Presedintele Traian Basescu spune ca nepotica sa, Sofia Anais, devine cu atat mai zgomotoasa, cu cat creste. Cu cat a luat in greutate, cu atat devine mult mai zgomotoasa . ) Doarme, dar se trezeste, a.

Basescu, despre legea lustratiei: Argumentul CC ca e prea tarziu propusa mi s-a parut ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unei dezbateri organizate de Curtea Constitutionala, ca argumentul CC in privinta respingerii Legii lustratiei ca neconstitutionala legat de faptul ca a fost prea tarziu propusa il considera intemeiat, transmite Mediafax. Este memorabila o abordare a Curtii Constitutionale cu privire la Legea lustratiei, lege care a fost elaborata dupa 21 de ani de la caderea comunismului, a fost promovata de o majoritate parlamentara acum doi ani si .

Basescu, despre tortionari: Trebuie sa fie lasati fara pensie..

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune ProTV, ca in cazul tortionarilor acestora trebuie sa le fie luata pensia si sa apara in fata justitiei pentru a fi judecati. Basescu a fost intrebat cum vede situatia tortionarilor in cazul carora s-au demarat demersuri pentru cercetarea si condamnarea acestora. Dincolo de regim, umilinta a fost treaba lor, a sefilor de tribunale si chinul pana la moarte a celui care avea dosar politic. Trebuie sa apara in fata legii, trebuie .

Traian Basescu, despre condamnarea lui Voiculescu: Cum se simt cei din USL cand vad ca le pleaca oamenii din sala de judecata cu condamnari?

USL s-a decredibilizat total in urma condamnarilor pe banda rulanta din ultima vreme. Este reactia presedintelui dupa ce Dan Voiculescu a fost condamnat in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare, dar nu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )