Libnet.ro
UNICEF

23:30

Basescu face public un DOCUMENT secret al SRI care vizeaza cazul Gala Bute-Elena Udrea: Arata cum ajungeau la politicieni (VIDEO)

B1 B1,
Basescu face public un DOCUMENT secret al SRI care vizeaza cazul Gala Bute-Elena Udrea: Arata cum ajungeau la politicieni (VIDEO)

Dezvaluire incendiara facuta de senatorul PMP Traian Basescu. Fostul presedinte a dat citire unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva. continuă pe B1

Traian Basescu face public un document secret al SRI care vizeaza Gala Bute: Arata cum ajungeau la politicieni

Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, miercuri, un document al SRI, despre care spune ca este strict secret si i-a parvenit in urma cu cateva luni. Documentul, citat de Mediafax, vizeaza dosarul Gala Bute, mentionandu-se clar rolul acestuia si cum functiona relatia cu sistemul judiciar.

Basescu prezinta un document secret al SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a prezentat, astazi, un document al Serviciului Roman de Informatii, strict secret, despre care spune ca i-a parvenit, in toamna anului trecut, si care vizeaza dosarul Gala Bute, mentionand ca a sesizat CSM, Inspectia Judiciara, ministrul Justitiei si Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )