Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: PNL, PDL, Forta Civica si PMP ar trebui sa semneze un acord privind atributiunile prezidentiale ale candidatului

B1 B1,
Basescu: PNL, PDL, Forta Civica si PMP ar trebui sa semneze un acord privind atributiunile prezidentiale ale candidatului

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, despre o solutie corecta privind coagularea dreptei: un acord prin care PNL, PDL, PMPsiForta Civica sa sustina. continuă pe B1

Stolojan, despre fuziunea dintre PNL si PDL: Noul partid sa se numeasca PNL-PDL sau PNL-CD

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan este de parere ca daca cele doua partide, PNL si PDL, care se pregatesc sa fuzioneze, se impiedica de nume, atunci nu merita sa mai discute de unificarea dreptei. Stolojan propune ca partidul nou creat sa poarte numele PNL-PDL sau PNL-CD.

Hans-Gert Pottering, fost sef al PE: Fuziunea PNL-PDL va fi spre binele Romaniei

Fostul presedinte al Parlamentului European Hans-Gert Pottering a declarat, marti, ca procesul unificarii dreptei, prin fuziunea PNL-PDL, va fi spre binele Romaniei, dupa mesajele date de Klaus Iohannis si Vasile Blaga, informeaza Mediafax.

Basescu: Sunt convins ca o fuziune PNL- PDL nu este posibila. La viitorul Congres va fi o ameteala

Presedintele Traian Basescu crede ca PNL si PDL nu vor reusi sa devina un singur partid, unificarea dreptei fiind posibila numai in baza unui protocol de alianta care sa vizeze alegerile prezidentiale.

SURSE Alianta PNL-PDL va avea o conducere bicefala/ Cel mai probabil va fi o alianta electorala

Viitoarea formatiune rezultata din procesul de fuziune dintre PNL si PDL va avea o conducere bicefala atat locala cat si la centru pentru a elimina tensiunile in perioada electorala, au declarat pentru Hotnews. ro surse apropiate negocierilor dintre cele doua partide. Cel mai probabil, pana la alegerile prezidentiale, va functiona ca o alianta electorala au precizat sursele citate. Si fostul presedinte PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca fuziunea PDL si PNL ar trebui sa aiba loc abia dupa alegeri, in 2015, nu pe 26 iulie asa cum e programat. Boc a sustinut public nevoia unei aliante electorale.

Stolojan: Noul partid, rezultat dupa fuziune, s-ar putea numi PNL-PDL sau PNL-CD

Discutiile asupra noului nume pentru partidul rezultat din fuziunea PNL si PDL arata ca nici nu mai e rost de fuziune, de alianta sau de unificarea dreptei, crede europarlamentarul PDL Theodor Stolojan. Acesta a.

PNL si PDL ar putea fuziona pe 26 iulie

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca congresul comun de fuziune PNL-PDL ar putea sa aiba loc pe 26 iulie, documentele comune sa fie finalizate pana pe 15 iulie, el mentionand ca sondajul PNL pentru stabilirea candidatului liberal la prezidentiale ar putea fi finalizat in 7-10 zile.

Politic Show: Hans-Gert Pottering, fost sef al PE: Fuziunea PNL-PDL va fi spre binele Romaniei; Blaga se debaraseaza de Predoiu si il inlocuieste cu MRU; Discretul parlamentar roman cu 70 de terenuri si 12 case. Ati auzit pana acum de el?

Lista europarlamentarilor romani care au fost alesi vicepresedinti in comisiile Parlamentului European. Patru europarlamentari romani din PSD. Vasile Blaga: Separat, PD-L si PNL nu au sanse sa castige alegerile prezidentiale. Presedintele PD-L, Vasile Blaga, a afirmat ca formatiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )