Libnet.ro
UNICEF

23:30

Basescu, primele declaratii dupa alegeri: Rezultatul este normal

Antena3 Antena3,
Basescu, primele declaratii dupa alegeri: Rezultatul este normal

Presedintele Traian Basescu a participat, vineri, la cea de-a doua sesiune de lucru a reuniunii Consiliului European, de la Bruxelles. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui:-Consiliul European a avut. continuă pe Antena3

Udrea: Presedintele Basescu m-a felicitat pentru rezultatul obtinut la alegeri.

Democrat-liberala Elena Udrea a declarat, joi seara, ca presedintele Traian Basescu a sunat-o ca sa o felicite pentru rezultatul obtinut la alegerile parlamentare, dar si pentru a-si exprima regretul pentru scorul ARD, scrie realitatea. net. Fiind intrebata daca a sunat-o Traian Basescu sa o felicite pentru reultatul obtinut la alegeri, Udrea a raspuns afirmativ. ,,Da, am vorbit cu presedintele despre rezultatul alegerilor. Foarte scurt, doar felicitari pentru rezultat si din pacate regrete .

LIVE TEXT. PRIMA declaratie a lui Basescu dupa alegeri Romania va avea un deficit bugetar ...

Presedintele Traian Basescu, prezent la Consiliul European de iarna de la Bruxelles, sustine o declaratie de presa. Romania libera prezinta principalele declaratii: - Romania poate fi in situatia in care desi se integreza in criteriile pactului de stabilitate, pentru ca Romania va avea un deficit bugetar de sub 3%, sa nu au aiba resuse pentru investitii ca sa genereze crestere economica , iar atunci Uniunea Europeana va interveni. -Despre mecansimul de supraveghere a sistemului bancar: .

Presa germana: Romania devine, alaturi de Grecia, o problema grava pentru UE si NATO, dupa alegeri/ Ponta si Antonescu au o intelegere pre-democratica a ceea ce inseamna guvernare

Dupa alegerile generale de duminica, premierul roman Victor Ponta a promis sa scada taxelel si sa aduca schimbari in constitutie. Prima dintre acestea masuri este o veste proasta pentru economie, cea de-a doua, dezastruoasa pentru democratie, potrivit unui material Der Spiegel publicat marti in editia online in engleza, care sintetizeaza comentariile referitoare la Romania din mai multe publicatii nemtesti.

Dupa alegeri. Romania si viitorul european al libertatii

Alegerile din 9 decembrie 2012 creeaza o situatie politica si constitutionala inedita in intervalul de dupa mai 1990- o alianta este pe cale sa detina in cele doua camere o majoritate calificata ce ii va permite, in cazul in care o va dori, sa purceada la modificarea constitutiei. A cauta in specificul national si in istoria noastra indepartata radacinile acestei evolutii electorale mi se pare inutil si contraproductiv.

Lider PDL Buzau: Dupa alegeri se asteapta sa cada capete; demisia-un instrument la ...

Vicepresedintele PDL Buzau, Valeriu Alecu, afirma ca dupa esecul inregistrat de ARD la alegeri multi se asteapta sa cada capete, si apreciaza ca liderul PDL Vasile Blaga va demisiona daca va ajunge la concluzia ca a gresit in coordonarea campaniei pentru alegerile parlamentare, potrivit Mediafax. Valeriu Alecu, care a pierdut mandatul de deputat de Buzau in urma alegerilor de duminica, a declarat, marti, ca decizia de a demisiona dintr-o functie este unilaterala iar daca va ajunge la .

Victor Ponta, la prima reuniune a BPN al PSD dupa alegeri: PSD si UNPR vor fuziona

PSD si UNPR vor fuziona, a anuntat marti la pranz liderul social-democrat Victor Ponta, la prima reuniune a Biroul Permanent National al partidului pe care il conduce, dupa alegerile parlamentare. UNPR a candidat la alegerile parlamentare de duminica in alianta cu USL.

Victor Ponta, dupa motivarea CCR: Este obligatoriu sa reducem numarul de parlamentari, dar ce se intampla daca nu avem fix 300?

Premierul Victor Ponta a explicat ca este constient ca actuala lege electorala trebuie schimbata, insa a mentionat ca nu vede posibila adoptarea unei legi care sa limiteze un Parlament unicameral cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )