Libnet.ro
UNICEF

14:30

Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Antena3 Antena3,
Basescu:Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, a afirmat, joi, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a. continuă pe Antena3

Basescu: Romania, printre tarile cele mai solide macroeconomic din UE.

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata Traian Basescu a .

Romanii, printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est privind taxele si politicienii

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, avand o marja foarte redusa de toleranta la noi cresteri de.

Cele mai bune scrieri ale anului se anunta astazi, la Gala Premiilor Superscrieri, editia a III-a

Bucuresti, 12. Fundatia Friends For Friends va premia in aceasta seara cele mai bune lucrari de jurnalism narativ si scriere creativa, in cadrul Galei de Premiere Superscrieri 2013. Evenimentul va avea loc la Centrul de Arta Tinerimea Romana, de la ora 19:30. Printre participanti se numara nominalizatii, membrii juriului, oameni de presa, bloggeri, sponsori, parteneri si prieteni ai Fundatiei. Vezi aici nominalizatii Superscrieri 2013.

Basescu: Romania a pierdut 10 ani in pregatirea tinerilor, prin desfiintarea liceelor profesionale

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Romania a pierdut 10 ani in pregatirea tinerilor, prin desfiintarea liceelor profesionale, acuzandu-l pe fostul ministru Andrei Marga ca a creat materie prima pentru universitati, cu dispret total pentru tineri. Basescu a explicat si cele trei solutii adoptate de Romania pentru a reduce somajul in randul tinerilor.

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st.

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est privind sistemul de taxare si prestatia politicienilor

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, avand o marja foarte redusa de toleranta la noi cresteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat inainte de anuntarea noilor masuri fiscale.

Ei ne-au facut sa fim printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in privinta sistemului de taxare si prestatia politicienilor si au toleranta minima la noi cresteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat inainte de anuntarea noilor.

Actiunile Romgaz sunt cele mai tranzactionate la BVB, dar au scazut cu 0,6%. Titlurile Petrom au scazut cu 5,59%

Titlurile Romgaz au continuat sa fie cele mai lichide din piata, investitorii transferand titluri in valoare cumulata de 30 milioane lei, insa cotatia acestora a scazut cu 0,58%, pana la la 34,3 lei bucata.

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. Campania Romani Buni Europeni va invita sa-l cunoasteti pe Ivan Patzaichin

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. A luat aurul la patru olimpiade si a dominat toate campionatele mondiale si europene la care a participat. I se spune amiralul flotilei sportive.

Cele mai importante greseli pe care parintii le fac in alimentatia copiilor

Parintii maifac si greseli atunci cand isi hranesc copiii, iar aceste slabiciuni duc la probleme de sanatate, de nutritie defectuoasa si mai ales la obezitate la copii. In continuare, cititi urmatoarele 5.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )