Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bashar al-Assad: Rusia a salvat Siria de un scenariu tragic

România Liberă România Liberă,
Bashar al-Assad: Rusia a salvat Siria de un scenariu tragic

Presedintele sirian Bashar al-Assad, aflat marti seara intr-o vizita la Moscova, i-a multumit omologului sau rus, Vladimir Putin, pentru ajutorul sau in conflictul sirian si a declarat ca, fara interventia militara rusa in Siria, terorismul ar fi continuat sa castige teren in regiune. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin s-a intalnit cu Bashar al-Assad. Moscova pledeaza pentru un acord de asociere intre Siria si Uniunea Economica Eurasiatica

Presedintele sirian Bashar al-Assad a efectuat, marti seara, o vizita de lucru la Moscova, in cursul careia s-a intalnit cu omologul sau rus Vladimir Putin, a anuntat azi dimineata purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agentia Itar-Tass.

Bashar Al-Assad poate ramane pana la instalarea unui guvern de tranzitie

Ministrul saudit de externe a avertizat luni ca Bashar Al-Assad va putea ramane la putere in timpul formarii unei autoritati guvernamentale de tranzitie in Siria, insa va trebui sa plece atunci cand aceasta instanta va fi in functiune, relateaza AFP.

Bashar al-Assad, vizita neanuntata in Rusia. Despre ce a discutat cu Putin

Presedintele sirian Bashar al-Assad a purtat o discutie cu omologul sau rus, Vladimir Putin, intr-o vizita neanuntata in Moscova.

VIDEO. Bashar al-Assad, vizita neanuntata in Rusia. Despre ce a discutat cu Putin

Presedintele sirian Bashar al-Assad a purtat o discutie cu omologul sau rus, Vladimir Putin, intr-o vizita neanuntata in Moscova.

Francois Hollande: Regimul Bashar al-Assad NU trebuie consolidat

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, miercuri, ca nimic nu trebuie facut pentru a-l consolida pe Bashar al-Assad, dupa vizita surpriza a presedintelui sirian la Moscova unde acesta a avut o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin.

Razboiul secret al Arabiei Saudite cu Rusia. De ce este importanta Siria pentru Putin si de ce exporturile rusesti de petrol in China i-au enervat pe sauditi

In timp ce presedintele Vladimir Putin incearca sa restabileasca influenta Rusiei in Orientul Mijlociu prin bombardamente in Siria de partea presedintelui Bashar al-Assad, Arabia Saudita un rival natural al regimului de la Damasc, intra in coasta Moscovei, livrand titei la pret de dumping in Europa, scrie Bloomberg.

Bulgaria a blocat un nou transport aerian din RUSIA catre SIRIA

Bulgaria a refuzat sa acorde drept de survol pentru inca un avion de transport al Rusiei, care urma sa aterizeze in Siria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )