Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bataie cu bate si cutite in plina strada, in fata unui club din Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Bataie cu bate si cutite in plina strada, in fata unui club din Iasi (VIDEO)

Bataie pe viata si pe moarte in fata unui club din Iasi, in noaptea dinspre sambata spre duminica. Conflictul a izbucnit intre doi tineri din bande rivale, iar de aici pana la incidentul violent nu a . continuă pe B1

Vedeta de la Chefi la Cutite, batuta in plina strada: Sunt socata, speriata si traumatizata

Amalia Bellantoni, fosta concurenta de la Chefi la Cutite a fost batuta in plina strada de doi indivizi. Femeia a ajuns de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu traumatisme serioase.

Doi tineri, o fata si un baiat, au fost injunghiati in plina strada. Una dintre victime este in stare grava la spital

Un tanar din comuna Scheia a judetului Suceava a fost arestat preventiv pentru ca a injunghiat doua persoane, in plina strada.

Revoltator! Preotul care si-a batut sotia in plina strada e trimis la manastire. Autoritatile inca se gandesc daca e cazul sa intervina

Preotul din Bacau care si-a batut sotia in plina strada e trimis de reprezentantii bisericii sa se pocaiasca. Mai mult, s-a ales cu dosar penal, iar Protectia Copilului se gandeste daca e cazul sa deschida o ancheta.

Femeie injunghiata in plina strada. Agresorul nu poate sa explice de ce a recurs la gestul violent

Caz socant intr-o comuna din Tara Lapusului, judetul Maramures. O femeie de 41 de ani a fost atacata si injunghiata cu un cutit, pe o strada, de catre un necunoscut, care a lasat-o intr-o balta de sange. Victima a ajuns la spital in stare deosebit de grava, iar agresorul ar fi fost deja retinut de politie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )