Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC: Patru sectii de votare continua sa fie inchise din cauza vremii nefavorabile

Antena3 Antena3,
BEC: Patru sectii de votare continua sa fie inchise din cauza vremii nefavorabile

Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a declarat ca patru sectii de votare continua sa fie inchise, duminica, din cauza vremii nefavorabile, in Dambovita, Hunedoara, Mehedinti si Timis, informeaza. continuă pe Antena3

Romania voteaza noul Parlament. Ponta: Absolut toate sectiile sunt deschise. BEC: Patru sectii continua sa fie inchise la ora 11

UPDATE 11:15: in ciuda declaratiei premierului ca s-au deschis absolut toate sectiile de votare din tara, Marian Muhulet, purtatorul de cuvant al BEC, a declarat ca patru sectii continua sa fie.

Peste 18 milioane de cetateni, asteptati sa-si aleaga reprezentantii in Parlament

Update 11:49 BEC: Patru sectii de votare continua sa fie inchise Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a declarat ca patru sectii de votare continua sa fie inchise, duminica, din cauza vremii nefavorabile, in Dambovita, Hunedoara, Mehedinti si Timis.

Ponta vrea ca cei care nu au fost pregatiti pentru deszapezire sa fie schimbati din functie pana miercuri

Premierul Victor Ponta le-a spus, astazi, ministrilor Mircea Dusa si Radu Stroe ca luni sa il informeze unde au existat probleme legate de respectarea contractelor pentru deszapezire, astfel incat pana miercuri sa fie luate masuri si sa fie schimbati din functie cei care nu au fost pregatiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )