Libnet.ro
UNICEF

08:31

BERD a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in continuare de evolutia slaba a zonei euro. continuă pe Ziarul Bursa

BERD ne da o nota mai buna la economie: prognoza de crestere pentru 2014, revizuita in sus

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in.

BERD se asteapta ca economia romaneasca sa creasca cu 2,4% in 2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in continuare de evolutia slaba a zonei euro.

Care este lotul Romaniei pentru meciul cu Grecia.

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat lotul echipei Romaniei pentru meciurile din play-off-ul cu Grecia. Pagina de Internet a FRF arata ca selectionerul echipei noastre nationale, Victor Piturca, a definitivat in cursul serii zilei de azi, 8 noiembrie a. c. , lotul in perspectiva celor doua meciuri de play-off de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, contra Greciei, programate pe 15 noiembrie a. c. , ora 21. 45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu si pe 19 .

Lotul Romaniei pentru barajul cu Grecia: Cocis, Nicolita si Marius Niculae, convocati de Victor Piturca

Selectionerul Victor Piturca a anuntat lotul de 25 de jucatori cu care va aborda barajul cu Grecia de calificare la Mondialul de fotbal din 2014). Printre cei selectionati se numara Razvan Cocis, Banel Nicolita si Marius Nicolae.

Novak Djokovic, in pole-position pentru 2014

Sarbul Novak Djokovic crede ca 2014 va fi anul carierei sale. Castigator al Turneului Campionilor, tenismenul de 26 de ani spune ca este mai motivat ca niciodata. Turneele de grand slam vor fi prioritatile.

Roger Federer si planurile pentru 2014: Vreau sa castig cinci turnee

Roger Federer a intrat in vacanta dupa eliminarea de la Turneul Campionilor a fost invins de Rafael Nadal in semifinale), elvetianul fixandu-si deja tintele pentru anul viitor. Imi propun sa castig cinci turnee in 2014. Organismul meu rezista, asta e lucrul cel mai bun, a precizat elvetianul.

Noua generatie de iPhone-uri: ce telefoane pregateste Apple pentru 2014

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei, scrie Mediafax .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )