Libnet.ro
UNICEF

19:00

BERD ne da o nota mai buna la economie: prognoza de crestere pentru 2014, revizuita in sus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BERD ne da o nota mai buna la economie: prognoza de crestere pentru 2014, revizuita in sus

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in. continuă pe Wall-Street Ro

Pebble vine cu un update de firmware pentru o integrare mai buna cu iOS 7

Pebble lanseaza un update major de firmware pentru binecunoscutul ceas, update care aduce o integrare mai buna cu iOS 7, noi API-uri si aduce suport pentru tehnologia Bluetooth LE. Noul update pentru Pebble aduce suportul imbunatatit pentru notificarile din iOS 7, o noua versiune a SDK-ului si anume 2. 0 ce vine desigur cu API-uri noi, si ofera suportul pentru dispozitivele compatibile Bluetooth LE Low Energy). Primele update-uri erau orientate catre stabilitatea platformei si pe design, acum, cu versiunea 2. 0 a [].

Vreme frumoasa si mai calda decat normele pentru aceasta perioada a anului. Vezi prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

Vremea se va mentine calda si in acest sfarsit de saptamana, termometrele urmand sa arate valori mai ridicate decat cele obisnuite pentru aceasta perioada a anului. Sambata, cerul va fi variabil.

Mihai Razvan Ungureanu: O alianta ELECTORALA ar fi mai buna decat o alianta POLITICA

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, la Iasi, ca o alianta electorala este o varianta mai potrivita pentru unificarea dreptei decat o alianta politica, sustinand ca.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )