Libnet.ro
UNICEF

13:15

Novak Djokovic, in pole-position pentru 2014

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic, in pole-position pentru 2014

Sarbul Novak Djokovic crede ca 2014 va fi anul carierei sale. Castigator al Turneului Campionilor, tenismenul de 26 de ani spune ca este mai motivat ca niciodata. Turneele de grand slam vor fi prioritatile. continuă pe Antena3

MotoGP: Pole-position pentru Marc Marquez la Valencia

Marc Marquez Honda) va pleca din pole-position in Marele Premiu de MotoGP de la Valencia, ultima etapa a sezonului din 2013. Jorge Lorenzo Yamaha) a avut al doilea timp, in timp ce Dani Pedrosa a fost al treilea. Valentino Rossi s-a situat pe patru.

Novak Djokovic, despre meciurile cu Nadal: Rivalitatea noastra ne-a permis sa ne impingem limitele la maxim

Novak Djokovic a castigat pentru a treia oara Turneul Campionilor, jucatorul sarb invingandu-l pe rivalul Rafael Nadal. Nu puteam termina mai bine sezonul ATP. Sunt fericit ca mi-am revenit dupa ce Nadal m-a invins la Roland Garros si US Open, a precizat numarul doi din clasamentul ATP.

Tenis: Novak Djokovic l-a invins pe Nadal si a castigat al treilea Turneu al Campionilor

Novak Djokovic a reusit sa castige cel de al treilea Turneu al Campionilor dupa ce, luni seara, l-a invins pe campionul mondial Rafael Nadal, relateaza Agerpres. Djokovic a reusit obtinrerea titlului dupa.

Clasamentul ATP: Rafael Nadal, lider mondial; Novak Djokovic, la 920 de puncte in spatele ibericului

Rafael Nadal va incheia anul 2013 pe prima pozitie in clasamentul ATP, spaniolul acumuland 13. 030 de puncte. Novak Djokovic locul doi) se afla la doar 920 de puncte in spatele lui Nadal. Victor Hanescu a urcat o pozitie - se gaseste pe 78.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic s-a calificat in finala - Inca un duel cu Rafael Nadal

Novak Djokovic s-a calificat, duminica, in finala Turneului Campionilor, jucatorul sarb invingandu-l pe Stanislas Wawrinka in doua seturi, scor 6-3, 6-3. In marea finala, Nole se va duela cu Rafael Nadal luni, de la ora 22:00).

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins pe Richard Gasquet

Tenismanul sarb Novak Djokovici cap de serie numarul doi) l-a invins, sambata, pe francezul Richard Gasquet, scor 7-6 7/5), 4-6, 6-3, intr-un meci din grupa B a Turneului Campionilor.

BERD a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in continuare de evolutia slaba a zonei euro.

Roger Federer si planurile pentru 2014: Vreau sa castig cinci turnee

Roger Federer a intrat in vacanta dupa eliminarea de la Turneul Campionilor a fost invins de Rafael Nadal in semifinale), elvetianul fixandu-si deja tintele pentru anul viitor. Imi propun sa castig cinci turnee in 2014. Organismul meu rezista, asta e lucrul cel mai bun, a precizat elvetianul.

Noua generatie de iPhone-uri: ce telefoane pregateste Apple pentru 2014

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei, scrie Mediafax .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2893 seconds )