Libnet.ro
UNICEF

21:01

Lotul Romaniei pentru barajul cu Grecia: Cocis, Nicolita si Marius Niculae, convocati de Victor Piturca

Hotnews Hotnews,
 Lotul Romaniei pentru barajul cu Grecia: Cocis, Nicolita si Marius Niculae, convocati de Victor Piturca

Selectionerul Victor Piturca a anuntat lotul de 25 de jucatori cu care va aborda barajul cu Grecia de calificare la Mondialul de fotbal din 2014). Printre cei selectionati se numara Razvan Cocis, Banel Nicolita si Marius Nicolae. continuă pe Hotnews

Care este lotul Romaniei pentru meciul cu Grecia.

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat lotul echipei Romaniei pentru meciurile din play-off-ul cu Grecia. Pagina de Internet a FRF arata ca selectionerul echipei noastre nationale, Victor Piturca, a definitivat in cursul serii zilei de azi, 8 noiembrie a. c. , lotul in perspectiva celor doua meciuri de play-off de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, contra Greciei, programate pe 15 noiembrie a. c. , ora 21. 45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu si pe 19 .

Piturca a anuntat lotul final pentru barajul cu Grecia. Programul complet al echipei nationale pentru asaltul final

FRF a anuntat vineri numele tuturor jucatorilor chemati la echipa nationala pentru dubla mansa Romania - Grecia 15 si 19 noiembrie, orele 21:45 si respectiv 21:00). Piturca a fost consecvent pana la capat si nu l-a chemat pe Adrian Mutu. De asemenea, a fost anuntat si programul din jurul meciurilor, conferinte de presa, antrenamente si deplasari.

Pantilimon nu, gafeurul Lung junior da! Piturca a confirmat stranierii pentru meciul cu Grecia, Cocis si Banel revin

Selectionerul echipei nationale a ramas fixat pe cei 15 stranieri care au primit faxurile initiale in perspectiva meciurilor dintre Romania si Grecia. Astfel, Cocis si Marius Niculae revin la lot, dar portarul lui Manchester City, Pantilimon, a fost lasat acasa.

Cum a reactionat Pantilimon la neconvocarea pentru barajul cu Grecia

Gabi Boldici, unul dintre secunzii lui Victor Piturca, a primit se la selectioner misiunea de a-l anunta pe Costel Pantilimon ca nu intra in planuri pentru dubla de baraj cu Grecia din barajul Cupei Mondiale.

Piturca a anuntat cei 15 stranieri convocati pentru barajul cu Grecia. Programul complet al echipei nationale pentru asaltul final

FRF a anuntat vineri numele celor 15 stranieri chemati la echipa nationala pentru dubla mansa Romania - Grecia 15 si 19 noiembrie, orele 21:45 si respectiv 21:00). Piturca a fost consecvent pana la capat si nu l-a chemat pe Adrian Mutu. De asemenea, a fost anuntat si programul din jurul meciurilor, conferinte de presa, antrenamente si deplasari.

Piturca a anuntat cei 15 stranieri convocati pentru barajul cu Grecia. Programul complet al echipei nationale

FRF a anuntat vineri numele celor 15 stranieri chemati la echipa nationala pentru dubla mansa Romania - Grecia 15 si 19 noiembrie, orele 21:45 si respectiv 21:00). Piturca a fost consecvent pana la capat si nu l-a chemat pe Adrian Mutu. De asemenea, a fost anuntat si programul din jurul meciurilor, conferinte de presa, antrenamente si deplasari.

Echipa Romaniei la barajul pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Victor Piturca a definitivat, in cursul serii de vineri, lotul Romaniei in perspectiva celor doua meciuri din barajul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale-2014, contra Greciei, de la 15 n.

FIFA a anuntat arbitrii pentru barajul Romaniei cu Grecia

Romania va fi arbitrata de brigazi din Portugalia si Serbia in barajul de calificare la Cupa Mondiala disputat contra Greciei in 15 si 19 noiembrie.

CM 2014: Arbitri din Portugalia si Serbia, pentru barajul Romania - Grecia

Meciurile de baraj pentru Cupa Mondiala din 2014 dintre nationalele de fotbal ale Romaniei si Greciei vor fi arbitrate la centru de portughezul Pedro Proenca la Pireu) si de sarbul Milorad Mazic la Bucuresti), a anuntat Federatia Romana de Fotbal, potrivit Agerpres.

Surpriza la barajul Grecia - Romania: Ce post TV va transmite meciul tur.

Barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, disputat intre Grecia si Romania va fi difuzat la TV de doua posturi diferite. Daca meciul retur, de la Bucuresti, va fi transmis de Antena 1, drepturile de difuzare pentru partida din Grecia au fost castigate de postul de stiri Romania TV, potrivit Prosport. Meciul Grecia - Romania, disputat pe 15 noiembrie, de la 21. 45, primul din dubla mansa, a fost subiect de discutie zilele acestea, existand posibilitatea sa nu fie transmis de nicio .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )