Libnet.ro
UNICEF

10:45

Berzele, primul loc in box office-ul romanesc

ADPM ADPM,
Berzele, primul loc in box office-ul romanesc

Dupa ce s-a lansat in cinematografe in acest weekend, filmul ,,Berzele, cea mai recenta aventura animata marca Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, s-a clasat in fruntea box office-ului romanesc cu incasari de 488. 800 lei si un numar de 25. 579 spectatori. continuă pe ADPM

Smiley si Bartos i-au atras pe romani in cinema: animatia Berzele a aterizat pe primul loc in box-office. Ce incasari au avut Cainii lui Bogdan Mirica VIDEO

Animatia Berzele, pentru care Smiley si Pavel Bartos si-au imprumutat vocile, a cucerit romanii, obtinand cele mai mari incasari in weekend-ul de debut.

Selfie69, locul I in box office Romania, dupa prima saptamana in cinema. Peste 63.000 de spectatori au vazut filmul

Comedia selfie69, in regia Cristinei Iacob, a adus in cinematografe la finalul acestei saptamani 63. 016 spectatori, situandu-se pe primul loc in box-office-ul din Romania, ca numar de spectatori si incasari realizate in saptamana 19 - 25 septembrie. Filmul a fost lansat in 16 septembrie si a surclasat in aceasta perioada productiile hollywoodiene de pe marile ecrane din Romania.

Ambulanta neagra sau cum o legenda urbana a inflamat online-ul romanesc

O ambulanta neagra bantuie online-ul romanesc. Povestea, pe scurt, suna cam asa: exista o legenda urbana populara in mai multe tari, care spune ca exista oameni rai care se plimba cu o ambulanta neagra pentru a rapi copii si a le fura organele. Aparent, de data asta, totul a pornit dupa ce o ambulanta neagra [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )