Libnet.ro
UNICEF

21:15

Biocidele de la Hexi Pharma, in Spitalul Judetean Constanta. Produsele erau folosite inca din 2012

Adevărul Adevărul,
Biocidele de la Hexi Pharma, in Spitalul Judetean Constanta. Produsele erau folosite inca din 2012

Un audit efectuat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a relevat faptul ca unitatea spitaliceasca, cea mai mare din sud-estul tarii, a cumparat produse biocide de la firma Hexi Pharma in valoare de 248. 000 lei. Spitalul comanda, Hexi Pharma livra marfa si taia factura. continuă pe Adevărul

Nu doar produsele Hexi Pharma au avut probleme: Analizele antisepticelor Romchim au aratat ca intr-un mililitru de substanta erau doua milioane de bacterii (VIDEO)

Scandalul Hexi Pharma scoate iveala tot mai multe lacune din sistemul medical romanesc. Dezinfectantii de la Hexi Pharma nu au fost singurii cu probleme de neconformitate. Desi la o scara mult mai mica,.

REVISTA BLOGURILOR: Se stia ca produsele Hexi Pharma sunt slabe

Hexi Pharma avea o metoda sigura pentru a castiga licitatiile, sustine Catalin Tolontan.

Apa in loc de dezinfectanti! Produsele Hexi Pharma, diluate si in spitale: Sa facem economie de substanta si sa nu fie atat de caustica, de penetranta pe mobilier, pe trusele de scule

De la Hexi Pharma a pornit cel mai mare scandal din medicina romaneasca. Al treilea cel mai mare producator si distribuitor de dezinfectanti in unitatile sanitare din Romania si-ar fi diluat.

Solutia salvatoare gasita de spitalul din Vaslui dupa scandalul Hexi Pharma: dezinfectanti cumparati din donatiile angajatilor

Blocarea contractului privind achizitionarea de dezinfectanti de la Hexi Pharma, a adus spitalul din Vaslui in imposibilitatea de a mai achizitiona biocide din fonduri proprii. Angajatii unitatii medicale au reusit sa salveze situatia care ar fi putut duce la blocarea activitatii medicale.

Anuntul facut de Hexi Pharma: Niciodata nu a plecat din fabrica vreun dezinfectant cu bacterii

Hexi Pharma a livrat dezinfectanti din anul 1996 pana in acest an si in tot acest timp produsele au fost supuse, fiecare lot in parte, unui riguros proces de verificare, in principal pentru.

Reprezentantii mai multor spitale au anuntat ca vor da in judecata firma Hexi Pharma. Managerul Spitalului Judetean Alba: Am avut de suferit, pacientii isi pierd increderea in noi

Medicii se revolta dupa scandalul dezinfectantilor diluati. Reprezentantii mai multor spitale au anuntat ca vor da in judecata firma Hexi Pharma. Este cazul Spitalului judetean Alba, unde au fost folosite.

Reprezentantii mai multor spitale au anuntat ca vor da in judecata firma Hexi Pharma. Managerul Spitalului Judetean Alba: Am avut de suferit, pacientii isi pierd increderea in noi (VIDEO)

Medicii se revolta dupa scandalul dezinfectantilor diluati. Reprezentantii mai multor spitale au anuntat ca vor da in judecata firma Hexi Pharma. Este cazul Spitalului judetean Alba, unde au fost folosite.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Fosta sotie a lui Dan Condrea face dezvaluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de cativa ani ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor care ajungeau in spitale. De asemenea, femeia spune ca sotul ei ar fi fost ofiter SIE si ca in anturajul lui erau ofiteri de la SIE si SRI.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )