Libnet.ro
UNICEF

19:00

REVISTA BLOGURILOR: Se stia ca produsele Hexi Pharma sunt slabe

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Se stia ca produsele Hexi Pharma sunt slabe

Hexi Pharma avea o metoda sigura pentru a castiga licitatiile, sustine Catalin Tolontan. continuă pe România Liberă

Nu doar produsele Hexi Pharma au avut probleme: Analizele antisepticelor Romchim au aratat ca intr-un mililitru de substanta erau doua milioane de bacterii (VIDEO)

Scandalul Hexi Pharma scoate iveala tot mai multe lacune din sistemul medical romanesc. Dezinfectantii de la Hexi Pharma nu au fost singurii cu probleme de neconformitate. Desi la o scara mult mai mica,.

Apa in loc de dezinfectanti! Produsele Hexi Pharma, diluate si in spitale: Sa facem economie de substanta si sa nu fie atat de caustica, de penetranta pe mobilier, pe trusele de scule

De la Hexi Pharma a pornit cel mai mare scandal din medicina romaneasca. Al treilea cel mai mare producator si distribuitor de dezinfectanti in unitatile sanitare din Romania si-ar fi diluat.

Produsele Hexi Pharma nu sunt singurele cu probleme. Un sapun care a infectat un bebelus si un bolnav de cancer, retras din spitale, in 2014. Cazul a fost musamalizat

Doua milioane de bacterii au fost gasite in sapunul dezinfectant Maxill produs de Romchim, o firma din Targu Mures. Neregulile au fost descoperite la Spitalul Elias din Capitala.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

REVISTA BLOGURILOR: Cine este al doilea om din ierarhia firmei lui Condrea

Disparitia lui Condrea complica ancheta in cazul Hexi Pharma, dar ancheta trebuie sa continue - inclusiv cu ajutorul bloggerilor.

Biocidele de la Hexi Pharma, in Spitalul Judetean Constanta. Produsele erau folosite inca din 2012

Un audit efectuat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a relevat faptul ca unitatea spitaliceasca, cea mai mare din sud-estul tarii, a cumparat produse biocide de la firma Hexi Pharma in valoare de 248. 000 lei. Spitalul comanda, Hexi Pharma livra marfa si taia factura.

Anuntul facut de Hexi Pharma: Niciodata nu a plecat din fabrica vreun dezinfectant cu bacterii

Hexi Pharma a livrat dezinfectanti din anul 1996 pana in acest an si in tot acest timp produsele au fost supuse, fiecare lot in parte, unui riguros proces de verificare, in principal pentru.

Elena Udrea, dezvaluire-bomba: Cine ia locul celor de la Hexi Pharma

Elena Udrea se implica masiv in scandalul Hexi Pharma si scoate la iveala amanuntele incendiare ale acestei afaceri. Fosta blonda de la Cotroceni detoneaza bomba si spune ca serviciile secrete sunt.

CTP: Medicii sunt primii vinovati pentru Hexi Pharma!

Ceea ce a facut compania Hexi Pharma este omor in masa cu premeditare, iar primii care ar trebui sa aiba remuscari sunt cei din personalul medical, oamenii care au stiu exact ce se intampla, dar nu au facut nimic. Opinia ii apartine publicistulului Cristian Tudor Popescu. insasi dezvaluirea cazului in presa este un efect al coruptiei, este el convins.

Traian Basescu, despre faptul ca ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma: Asa, si ce trebuia sa fac eu? Sa gust antisepticele, sa vad daca sunt bune? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti despre informatia potrivit careia pentru ambulanta sefului statului s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma. intrebat daca a fost informat vreodata cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )