Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2015: ce sa eviti in Vinerea Neagra

Hotnews Hotnews,
 Black Friday 2015: ce sa eviti in Vinerea Neagra

Black Friday 2015 va debuta peste mai putin de o luna, iar, ca de obicei, printre numeroasele oferte tentante, vor fi si unele de care ar trebui sa va feriti, scrie Playtech. Dupa cum probabil stiti, la fel ca anul trecut, Black Friday va fi organizata in doua etape. Prima dintre acestea va fi pe 20 noiembrie, iar a doua, pe 27 noiembrie. Unele magazine, insa, vor oferi reduceri pe parcursul intregii perioade cuprinse intre 20 si 29 noiembrie. continuă pe Hotnews

Black Friday 2015: ce sa eviti in Vinerea Neagra

Black Friday 2015 va debuta peste mai putin de o luna, iar, ca de obicei, printre numeroasele oferte tentante, vor fi si unele de care ar trebui sa va feriti. Black Friday 2015incepe in mai putin de o luna, atunci cand cele mai mari magazine din Romania vor oferi reduceri importante la o gama variata [] Black Friday 2015: ce sa eviti in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce vor romanii de Black Friday si ce noi magazine se alatura

Cateva magazine din eCommerce au inceput sa transmita, atat in newslettere cat si pe retele sociale, cateva dintre ofertele de Black Friday 2015; clientii ofera feedback si interactioneaza cu brandurile.

Black Friday a inceput deja la Media Galaxy: zece produse pe care sa le cumperi

Cei de la Media Galaxy au dat deja startul reducerilor de Black Friday. Mai jos aveti zece dintre produsele care ne-au atras atentia. in fiecare an trebuie sa fie un magazin care nu poate astepta pana la sfarsitul lunii noiembrie si care da, astfel, startul reducerilor cu mult inaintea celorlalti jucatori importanti de pe piata. [] Black Friday a inceput deja la Media Galaxy: zece produse pe care sa le cumperi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday Pro la F64: 61% din vanzari, online

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, a derulat, intre 23 si 25 octombrie, campania Black Friday Pro cu cele mai bune echipamente dedicate mediului profesionist. Campania a inceput pe 23 octombrie, la ora 00:00 si s-a desfasurat pana pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )