Libnet.ro
UNICEF

18:30

BLACK FRIDAY 2015. Romanii au cumparat, de pe evoMAG, ceasuri de peste 350.000 lei

România Liberă România Liberă,
BLACK FRIDAY 2015. Romanii au cumparat, de pe evoMAG, ceasuri de peste 350.000 lei

Romanii au cumparat, de pe site-ul evoMAG, ceasuri, telefoane mobile, laptopuri si componente PC, a declarat, pentru Mediafax, managerul general Mihai Patrascu. continuă pe România Liberă

Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri

Cu ocazia Black Friday 2015, aproape o treime din romani ar putea sa-si achizitioneze produse noi. Romanii din mediul urban, cu acces la internet, sunt mai atrasi anul acesta de reducerile de Black Friday, arata un studiu realizat deiSense Solutions. Ponderea celor care intentioneaza sa achizitioneze produse cu aceasta ocazie a crescut semnificativ de la [] Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la cel.ro

Romanii au cumparat, de pe cel. ro, in primele 12 ore de la lansarea campaniei, televizoare, laptopuri si parfumuri, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii retailerului.

Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide

Febra ofertelorde Black Friday a intrat deja in linie dreapta, anul acesta evenimentul este asteptat sa atraga si mai multi romani 34% dintre romanii din mediul urban, cu acces la internet, se pare ca sunt interesati de reduceri Black Friday 2015, fata 28% anul trecut. Asa cum, poate, era de asteptat, [] Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la evoMAG: peste 40.000 de produse in oferta si SSD-uri la 99 lei

Black Friday 2015 la evoMAG vine cu promotii la peste 40. 000 de produse, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in perioada cu cele mai mai reduceri si evoMAG va avea oferte speciale. Black Friday 2015 la evoMAG se traduce prin reduceri de pana la 83%. Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, [] Black Friday 2015 la evoMAG: peste 40. 000 de produse in oferta si SSD-uri la 99 lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la evoMAG: telefoanele pe care sa le cumperi la reducere

Black Friday 2015 la evoMAG inseamna reduceri considerabile la telefoanele mobile de toate felurile. Dupa cum probabil stiti, Black Friday 2015 la evoMAG a inceput inca de la miezul noptii. Daca va numarati cumva printreprimii care au efectuat comenzi de Black Friday 2015 la evoMAG, atunci aveti sanse sa va primitiprodusele incepand cu ora 8. 00 dimineata. Spre [] Black Friday 2015 la evoMAG: telefoanele pe care sa le cumperi la reducere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la evoMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Black Friday 2015 la evoMAG a adus reduceri importante la o gama larga televizoare. Black Friday 2015 la evoMAG vine cu reduceri de pana la 83% la o gama variata de produse. Fata de anul trecut, in promotia Black Friday 2015 la evoMAG au fost adaugate si cele mai noi tipuri de produse precum cele din [] Black Friday 2015 la evoMAG: cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: laptopuri cu pret redus la evoMAG, Elefant si PC Garage

Black Friday 2015 a inceput la ora 00. 00 la mai multe magazine online. Am selectat mai multe modele de laptopuri de la cele mai importante magazine, in caz ca doresti sa cumperi.

Black Friday 2015: cele mai bune oferte evoMAG la telefoane

EvoMAG are ofertele deja disponibile si sunt cateva telefoane pe care le-ai putea cumpara de acest Black Friday 2015.

Toate reducerile eMAG Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Toate reducerile eMAG Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

S-a dat start reduceri Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] S-a dat start reduceri Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )