Libnet.ro
UNICEF

22:45

BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la cel.ro

România Liberă România Liberă,
BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la cel.ro

Romanii au cumparat, de pe cel. ro, in primele 12 ore de la lansarea campaniei, televizoare, laptopuri si parfumuri, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii retailerului. continuă pe România Liberă

BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la eMag

De Vinerea Neagra, un client a cumparat, de pe site-ul retailerului eMag, un tractor, la pretul de 99. 000 lei.

Black Friday 2015 la evoMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Black Friday 2015 la evoMAG a adus reduceri importante la o gama larga televizoare. Black Friday 2015 la evoMAG vine cu reduceri de pana la 83% la o gama variata de produse. Fata de anul trecut, in promotia Black Friday 2015 la evoMAG au fost adaugate si cele mai noi tipuri de produse precum cele din [] Black Friday 2015 la evoMAG: cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie

Laptopurile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz zilnic pentru romani oriunde ei s-ar afla. Portabilitatea si puterea de procesare a acestora le face un produs preferat in timpul marilor reduceri. Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG, retailerul roman va aduce o gama larga de laptopuri la reduceri extrem de atractive pentru [] Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la PCGARAGE cele mai bune unelte de gaming

Daca asteptati aceste zile incarcate de reduceri pentru a va reimprospata portofoliul de unelte pentru gaming, nu evitatiBlack Friday 2015 la PCGARAGE. incepand cu televizoare sau console si terminand cu laptopuri de gaming sau scaune ideale pentru aceasta activitate, este imposibil sa dati gresiti. Amatorii de hardware de actualitate care vor sa-si imbunatateasca desktop-ul de [] Black Friday 2015 la PCGARAGE cele mai bune unelte de gaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015. Vanzari peste estimari in magazinul Orange. Care au fost cele mai vandute produse

In primele ore ale campaniei Black Friday 2015, in magazinul online Orange, cele mai vandute produse au fost telefoanele 4G, precum Huawei P8 Titanium Grey, Samsung Galaxy Trend Lite 2 Black, Samsung Galaxy Note 4, Apple iphone 6.

Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015. Care sunt magazinele preferate de romani in Vinerea Neagra (studiu)

Black Friday 2015. in perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagra, romanii sunt interesati sa cumpere produse mai ales de la magazinele eMAG si Altex, potrivit unui studiu realizat de agentia de cercetare MillwardBrown Romania.

Black Friday 2015 la eMAG: telefoanele cu cele mai bune reduceri

Black Friday 2015 la eMAG a inceput. Cel mai mare magazin online din Romania promite lingouri de aur si oferte foarte bune la gadgeturi. Debutul a fost anuntat prin aplicatia eMAG.

Black Friday 2015. Trafic dublu pe elefant.ro! Ce oferte are site-ul anul acesta

Traficul pe site-ul elefant. ro in ziua de Black Friday 2015 a fost cu 120% mai mare fata de Black Friday 2015. Astfel, pana la ora 13. 00 au fost plasate pe site peste 35. 000 de comenzi.

Black Friday 2015: eMAG anunta primele produse la reducere

Black Friday 2015 la eMAG incepe maine dimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. eMAG de Black Friday a anuntat ca va avea oferte speciale la peste 650. 000 de produse. Toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa inceapa Black Friday 2015 la eMAG. Cea mai [] Black Friday 2015: eMAG anunta primele produse la reducere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )