Libnet.ro
UNICEF

22:00

Black Friday: La magazinele online din Romania, cele mai scumpe comenzi au venit din Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
Black Friday: La magazinele online din Romania, cele mai scumpe comenzi au venit din Arabia Saudita

Editia Black Friday din anul 2017 a prilejuit, in Romania, peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, ceea ce inseamna cu 50 la suta mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2016. continuă pe România Liberă

De Black Friday platile online cu cardul au crescut cu 50% comparativ cu anul trecut. Ce si-au cumparat romanii

Editia Black Friday 2017 a adus multe noutati pe piata comertului online. Dincolo de cresterea vanzarilor si de utilizarea telefoanelor in cumparaturi au crescut si platile online cu cardul. Romanii s-au pregatit mai bine in acest an si au folosit si cardurile cu rate fara dobanda pentru achizitionarea produselor preferate.

De ce intarzie livrarile de Black Friday

Black Friday a trecut atat pe stil romanesc, cat si pe stil american. Acum stai si astepti produsele, ca in fiecare an. Asa ca poate te intrebi: de ce intarzie livrarile de Black Friday? Black Friday a devenit si in Romania un eveniment imens. Aproape toate magazinele vand ceva, cu o reducere mai mare sau [].

De Black Friday 2017 in Romania s-au inregistrat comenzi platite online si din tari precum Pakistan, Arabia Saudita, Cipru sau Rusia

Editia de Black Friday de anul acesta a generat peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, cu aproximativ 50% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor PayU Romania.

Tranzactiile online au crescut de Black Friday cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Editia de Black Friday de anul acesta a generat peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, cu aproximativ 50% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor PayU Romania, liderul pietei de plati online.

Oricat ai incerca sa lungesti Black Friday, tot vineri se vinde grosul

Editia de Black Friday de anul acesta a generat peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, cu aproximativ 50% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor PayU Romania, liderul pietei de.

Cati bani au spart romanii de Black Friday

Black Friday cel mare a avut loc vinerea trecuta, iar la o saptamana distanta, putem sa ne facem o idee despre cat au cheltuit romanii online. Black Friday a prins destul de bine la romani, cresterea fiind constanta de la an la an. Mai mult ca sigur, si la anul vom vedea noi recorduri de [].

Black Friday la Amazon: preturi bune la Nokia 8, Xbox si alte produse

Black Friday la americani e in ultima vineri din noiembrie. A venit Black Friday si la Amazon si pe site-ul retailerului am cautat cateva reduceri semnificative. Exista. Black Friday in Romania s-a derulat pe 17 noiembrie, asa ca daca n-ai prins ce te interesa poate cauti si pe site-ul Amazon. in functie de tara, magazinul [].

Cine s-a imbogatit si mai mult dupa Black Friday

Daca sunteti unul dintre milioane de cumparatori pe Amazon pe Black Friday, felicitari: l-ati ajutat pe Jeff Bezos sa devina un barbat de 100 de miliarde de dolari, scrie money. cnn. com. Detronat inca de luna trecuta, Bill Gates a ajuns la o avere de 89,1 miliarde de dolari, se arata intr-un top facut de blomberg. com.

Un barbat a cheltuit 10.000 de dolari de Black Friday, dar nu si-a cumparat nimic pentru el. Ce a comandat de toti banii

Un barbat a cheltuit 10. 000 de dolari de Black Friday platind pentru jucariile copiilor din familiile comunitatii in care traieste. Ideea i-a venit atunci cand a intrat pe un site de cumparaturi.

RECORD DE ARME comandate de Black Friday in SUA: FBI-ul, DEPASIT de situatie! Care sunt cifrele MORTII

A cumpara o arma in Statele Unite cu greu poate fi spus ca e dificil, iar fanii auto-apararii domestice au luat cu asalt ofertele de Black Friday in acest domeniu. Masiva miscare de piata a dat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )