Libnet.ro
UNICEF

16:45

Black Friday Romania 2012 Un fiasco cu multa publicitate gratuita

Playtech Playtech,
Black Friday Romania 2012 Un fiasco cu multa publicitate gratuita

In cazul in care nu stiati suntem in plina desfasurare a fenomenului de Black Friday, care a inceput astazi la ora 00:00 si are sanse sa continue pana la noapte sau chiar pana luni. La cata publicitate gratuita a fost pompata in acesta asa zisa sarbatoare ar fi aproape imposibil sa nu va fi incercat nervii pana acum pe vreunul dintre site-urile care au aderat la acest concept. Asta noapte discutam destul de aprins despre felul in care s-au pregatit . continuă pe Playtech

Black Friday Romania 2012 Prima Runda EPIC FAIL

Ora 00:28, toate site-urile inscrise in BLACK FRIDAY si care trebuiau sa inceapa fix la miezul noptii sunt picate si nu dau semne de vreo revenire sau macar zvacnire. In tara lui Papura Voda sugrumata de criza, castigata de politicieni la barbut si dominata de incompetenta, gainarii si coruptie la tot pasul, mai nou nici macar BANII nu mai pot fi cheltuiti intr-o maniera decenta ONLINE. Primul val de Black Friday se dovedeste un mare FAIL in conditiile in care .

Thinkdigital a lansat oferta Black Friday

Thinkdigital Romania a lansat astazi oferta Black Friday, adresata agentiilor de media, arata un comunicat de presa remis redactiei.

BLACK FRIDAY 2012. intre conteaza, acolo, orice reducere si e ...

Bucurestenii au mers vineri in marile centre comerciale sa vada care-i treaba cu reducerile de Black Friday, insa, cu putine exceptii, le-au gasit numai in magazinele de electronice si electrocasnice, unde au stat la coada si doua ore sa cumpere ceva sau au plecat spunand ca nu se merita, potrivit Mediafax. Intr-un mall din Capitala, vineri dimineata, nu e mai multa lume decat de obicei in cursul saptamanii. La intrare, doua fete impart pliante ale unui magazin cu .

BLACK FRIDAY 2012: imbulzeala in magazinele din SUA, pentru oferte speciale.

BLACK FRIDAY 2012 a debutat si in Statele Unite ale Americii, mii de oameni luand cu asalt centrele comerciale si magazinele pentru a prinde cele mai bune oferte ale acestora, potrivit Mediafax. Ca si in Romania, magazinele din SUA au de BLACK FRIDAY 2012 oferte atat la produse electronice si electrocasnice, cat si la imbracaminte, produse pentru locuinta sau jucarii. Mii de americani au luat cu asalt magazinele pentru a prinde oferte speciale de BLACK FRIDAY. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi .

BLACK FRIDAY 2012. Cum s-au pregatit mall-urile bucurestene.

BLACK FRIDAY 2012 va avea loc pentru a doua oara in Romania, pe 23 noiembrie. Cunoscut ca Vinerea neagra, evenimentul care dureaza doar o zi aduce pe rafturi preturi scazute si promotii ce reusesc sa atraga sute de mii de clienti , de toate varstele, potrivit Mediafax. In premiera, anul acesta, sub incidenta sarbatorii americane a tarifelor diminuate au intrat in competitie, pe langa comerciantii de produse electronice sau electrocasnice, si cei de cosmetice sau librariile. Data de 23 .

Black Friday: V-ati luat ceva? Ati gasit preturi bune? V-ati pacalit cu ceva? A prins cineva ipad2-ul fantoma de la emag.ro cu 999 de lei?

Probabil cea mai buna reducere de Black Friday de pe siteurile de IT din Romania a fost cea de la emag. ro: un iPad2 cu 999 de lei, redus de la 1999. Asta e partea buna. Partea proasta e ca siteul nu a mers si cind a revenit iPadul era deja vandut. Ce impresii aveti despre Black Friday in Romania, atat pe partea de produse IT, dar si altele? Apasati aici pentru a citi, trebuie sa fiti inregistrat ae Forum insa pentru a scrie.

Emag se pregateste de tura a doua din Black Friday LISTA COMPLETA DE REDUCERI

Am vazut cu totii cum prima runda de BLACK FRIDAY a fost si este in continuare un mare EPIC FAIL. La 01:35 in continuare mai toate site-urile sunt cazute sau altele aflate in picioare au reduceri puerile, aproape jignitoare pentru inteligenta oricarui utilizator de internet implicat in Black Friday. Toata speranta ramane in EMAG, cel mai mare jucator de e-commerce de pe piata locala. Incepand cu ora 6 dimineata veti putea gasi pe site toate bunatatile prezentate mai jos. Mult .

Porsche Inter Auto Romania lanseaza Black Friday

Porsche Inter Auto Romania lanseaza promotii speciale pentru accesoriile originale comercializate online, cu ocazia Black Friday.

Black Friday 2012: VEZI lista magazinelor care ofera reduceri de Vinerea Neagra

Romanii au luat cu asalt siteurile cu reduceri, de Black Friday. Numeroase portaluri erau deja blocate inainte de miezul noptii sau se incarcau cu greutate din cauza numarului mare de accesari. Black Friday este.

Ofertele de Black Friday din App Store

Daca ati fost deja dezamagit de evenimentul Black Friday din online-ul romanesc mai aveti un refugiu. Este vorba de gamingul pe un iPhone, iPad sau iPod Touch. Pentru ca pe 22 noiembrie are loc Thanksgiving si pe 23 are loc Black Friday, cei mai mari dezvoltatori de jocuri din App Store au decis ca a venit momentul pentru reduceri serioase. Din pacate nu dureaza decat o zi, doua. Daca aveti noroc, poate intregul weekend va fi incarcat de reduceri in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )