Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blocaj pe Autostrada Soarelui, dupa un accident grav. Sase masini au fost implicate

Antena3 Antena3,
Blocaj pe Autostrada Soarelui, dupa un accident grav. Sase masini au fost implicate

Blocaj pe Autostrada Soarelui. Se circula bara la bara de la kilometrul 60, iar zeci de masini au format o coada imensa, din cauza unui accident grav. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui dupa un accident in care au fost implicate 6 masini

Traficul pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta este ingreunat duminica seara intre Lehliu si Fundulea, pe sensul de mers catre Capitala, in urma unui accident rutier in care au fost implicate sase autovehicule, in zona kilometrului 58, anunta Centrul Infotrafic. Pe sensul de mers spre Bucuresti, pe unele portiuni se formeaza coloane de autovehicule.

Accident rutier cu SASE masini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucuresti

Traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat intre Lehliu si Fundulea, pe sensul de mers catre Capitala, in urma unui accident rutier in care au fost implicate sase autovehicule.

Accident grav pe Autostrada Lugoj Timisoara: Doua persoane au murit pe loc, iar alte trei au fost ranite grav

Accident grav, duminica dupa-amiaza, pe Autostrada Lugoj Timisoara. Doua persoane au murit pe loc, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un sofer unui autoturism a patruns pe contrasens, izbind cu violenta o alta masina ce venea din fata.

Accident grav! O tanara a fost lovita in plin, in statia de tramvai

Accident grav duminica dimineata. O tanara din Iasi a fost lovita in plin de un autoturism chiar in timp ce ajunsese in statia de tramvai.

Accident grav in judetul Suceava. Un tanar a murit, altul este in coma

Un tanar a murit, iar al doilea este in coma, dupa masina in care se aflau a intrat, duminica, intr-un cap de pod pe un drum judetean din comuna Malini, a declarat presei purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )