Libnet.ro
UNICEF

15:00

Blocul ANL din Hunedoara, construit in 15 ani, a fost inaugurat. De ce au durat atat de mult lucrarile

Adevărul Adevărul,
Blocul ANL din Hunedoara, construit in 15 ani, a fost inaugurat. De ce au durat atat de mult lucrarile

La 15 ani de la inceperea constructiei, un bloc ANL a fost receptionat in Hunedoara. Locatarii vor mai avea de asteptat pentru a se putea muta in cele 80 de apartamente. continuă pe Adevărul

Drama unei adolescente de 15 ani: in ghips dupa ce a fost batuta de tata si parasita de mama

O adolescenta de 15 ani, incredintata tatalui dupa ce mama a parasit-o, a fost batuta cu o coada de matura, ajungand la spital cu multiple traumatisme.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, a anuntat intr-o postare pe Facebook reprezentantii Platformei nationale de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19. Cea mai varstnica femeie: 101 ani si 8 luni, iar cel mai varstnic barbat are 102 si 7 luni, au mai transmis acestia.

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )