Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bloomberg: UE propune taxe - represalii de 25% pentru importurile din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bloomberg: UE propune taxe - represalii de 25% pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana intentioneaza sa aplice taxe vamale pentru importuri de 2,8 miliarde de euro 3,5 miliarde dolari) din SUA, de la tricouri si whisky, la motociclete, daca presedintele american Donald Trump va continua planul sau de a impune tarife de 25% pentru achizitiile de otel din exterior, conform Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom, condamnata pentru UCIDERE DIN CULPA

Compania SC OMV Petrom SA a fost condamnata la amenda penala si plata unor daune morale pentru ucidere din culpa. Judecatoria Ploiesti a decis, marti, ca OMV Petrom sa fie sanctionata penal cu 380. 000 de.

Compania OMV Petrom, condamnata pentru ucidere din culpa in cazul unui copil gasit mort in apropierea unei sonde din Prahova

Judecatoria Ploiesti a condamnat compania OMV Petrom S. A la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 380. lei si la plata unor despagubiri de 135. 000 de euro in cazul mortii unui copil intoxicat in apropierea unei sonde de petrol din localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani, anunta News. ro. Decizia instantei nu este definitiva.

Amenzi usturatoare pentru preotii din Romania! Ce nu trebuie sa faca sub nicio forma

Desi hotararea guvernului a fost vehiculata inca din 2016, abia incepand cu data de 17 februarie 2018 a intrat in vigoare! Procedura de imbalsamare va fi obligatorie la orice decedat expus intr-un loc public, cu.

REVOLTATOR! Cine este comisarul BCCO cercetat pentru FURTUL din aeroport. NU este la prima abatere! (FOTO)

O tara intreaga a ramas uimita de stirea conform careia un comisar-sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furtul unei bratari din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )