Libnet.ro
UNICEF

13:46

BMW ar putea produce in Germania - si nu in Marea Britanie - un model electric MINI, din cauza Brexit-ului

Hotnews Hotnews,
 BMW ar putea produce in Germania - si nu in Marea Britanie - un model electric MINI, din cauza Brexit-ului

BMW ar putea decide sa produca in Germania, si nu la uzina din Oxford UK), un model electric MINI care ar trebui sa ajunga pe piata in 2019, scrie publicatia Handelsblatt. Cei de la BMW nu au confirmat, insa sursele spun ca germanii ar putea lua aceasta decizie daca Brexit-ul va fi unul dur si Regatul ar parasi piata comuna a UE. continuă pe Hotnews

Surse: Marea Britanie ar putea sa nu mai garanteze libera circulatie a imigrantilor UE sositi dupa declansarea Brexit

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, ar urma sa anunte in luna martie ca Marea Britanie nu va mai garanta libera circulatie a imigrantilor din state UE care sosesc dupa initierea procedurii Brexit.

Austria ar putea extinde un proces impotriva Airbus in SUA si Marea Britanie

Austria ar putea extinde un proces intentat impotriva Airbus si consortiului Eurofighter in Statele Unite si Marea Britanie, acuzand companiile de inselaciune si frauda legata de o comanda facuta in 2003 pentru avioane de lupta in valoare de aproape 2 miliarde de euro, transmite Reuters.

Alin Negrescu, KPMG: O eventuala implementare a cotei zero de TVA, urmata de o eventuala actiune din partea CE pentru anularea acesteia ar putea produce foarte multe dificultati

O eventuala implementare a cotei zero de TVA, urmata de o eventuala actiune din partea CE pentru anularea acesteia ar putea produce foarte multe dificultati, afirma Alin Negrescu, Director Servicii de Asistenta Fiscala in cadrul KPMG Romania, intr-un text transmis la solicitarea HotNews. ro. Directiva 2006/112 CE privind sistemul de TVA la nivel comunitar prevede posibilitatea aplicarii cotelor reduse de TVA, dar acestea nu pot fi mai mici de 5% si trebuie limitate la cel mult doua. De asemenea, Directiva prevede si o lista cu bunurile/serviciile pentru care se poate aplica o cota redusa de TVA; serviciile de publicitate nu sunt incluse in aceasta lista, iar in ceea ce priveste locuintele, sunt prevazute doar cele incluse ca parte a unor politici sociale, mai spune Negrescu.

Surse guvernamentale de la Londra afirma ca Marea Britanie nu va mai asigura libera circulatie a cetatenilor europeni care sosesc dupa declansarea Brexitului

Decizie importanta pentru romanii care vor sa migreze in Marea Britanie. Unule surse din guvernul britanic sustin in contextul temerilor ca jumatate din Romania si Bulgaria ar pu.

Bundesbank: Bancile cu sediul in Marea Britanie trebuie sa-si mute unele operatiuni in UE

Bancile cu sediul in Marea Britanie vor trebui, probabil, sa isi mute unele operatiuni in Uniunea Europeana UE) ca sa nu piarda accesul la piata unica dupa iesirea din blocul european Brexit), a afirmat, vineri, Andreas Dombret, membru al board-ului Bundesbank banca centrala a Germaniei), transmite Reuters.

Marea Britanie: Liderul campaniei anti-UE a postat o fotografie la cina cu The Donald

Unul dintre liderii campaniei anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farage, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care apare la cina cu The Donald, cea mai recenta intalnire.

Surse oficiale: Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970, cand Armata Republicana Irlandeza a comis o serie de atacuri cu bomba, a declarat duminica seful noului organism de supraveghere in domeniul legislatiei privind terorismul, Max Hill, relateaza DPA si Reuters via Agerpres.

Preot nationalist polonez, RETINUT la sosirea in Marea Britanie. Extrema dreapta a ramas fara capelanul neoficial

Politia de frontiera din Marea Britanie a retinut, sambata, la sosirea la Londra, un fost preot nationalist polonez, impiedicandu-l sa participe la o adunare a extremei dreapta in centrul.

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie, in ciuda Brexitului

Producatorul american de avioane vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie

Producatorul american de avioane Boeing vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )