Libnet.ro
UNICEF

16:30

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie

Producatorul american de avioane Boeing vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie, in ciuda Brexitului

Producatorul american de avioane vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

Radeau si fanii in tribuna si spuneau ca echipele belgiene sunt ajutate. Marius Sumudica TUNA SI FULGERA dupa ce Astra a fost eliminata din Europa

Astra a fost eliminata, joi seara, din Europa League, dupa ce a fost invinsa in deplasare de Genk cu 1-0. Dupa 2-2 din tur, elevii lui Sumudica nu au reusit o noua surpriza in Europa, iar.

Romania ramane fara nicio reprezentata in competitiile europene de fotbal: Astra Giurgiu a fost eliminata din Europa League de Genk

Final de drum pentru formatiile romanesti in Europa League. Astra Giurgiu a fost eliminata in saisprezecimile celei de-a doua competitie intercluburi din Europa, dupa ce a pierdut cu 1-0 in.

Romania ramane fara nicio reprezentanta in competitiile europene de fotbal: Astra Giurgiu a fost eliminata din Europa League de Genk

Final de drum pentru formatiile romanesti in Europa League. Astra Giurgiu a fost eliminata in saisprezecimile celei de-a doua competitie intercluburi din Europa, dupa ce a pierdut cu 1-0 in.

Mircea Lucescu, eliminat din Europa League de echipa la care joaca Nicusor Stanciu si Alex Chipciu. Care au fost celelalte rezultate ale serii

Duelul romanilor din Europa League s-a incheiat cu o veste proasta pentru Mircea Lucescu. Echipa antrenata de acesta, Zenit St. Petersburg, a fost eliminata de Anderlecht desi s-a impus in meciul di.

ANRE preia presedintia Asociatiei agentiilor nationale de eficienta energetica din Europa

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) preia presedintia Asociatiei agentiilor nationale de eficienta energetica din Europa - EnR, entitate formata din 24 de agentii europene din domeniul energiei, responsabile pentru elaborarea, implementarea sau revizuirea programelor nationale de cercetare - dezvoltare, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Particule radioactive suspecte, detectate in mai multe tari din Europa. Una dintre ipotezele speculate este ca Rusia ar fi efectuat un test nuclear secret

Particule radioactive suspecte, care nu se gasesc, in mod natural, in natura, au fost descoperite in nordul Norvegiei, acestea deplalsandu-se, treptat, spre mai multe tari din Europa, precum Polonia, Cehia, Germania, Franta si Spania.

ContiTech Romania are un nou sef la fabrica din Timisoara

ContiTech, furnizor de produse din plastic si cauciuc, l-a numit de la 1 februarie pe Maik Niewoehner in functia de director al ContiTech Romania, in locul lui Bernd Steinebronn, care a ocupat aceasta pozitie timp de peste 13 ani.

VIDEO Vicepresedintele CE Andrus Ansip: Reforma drepturilor de autor, in sprijinul elevilor din Europa

Andrus Ansip, vicepresedintele european responsabil cu Piata unica digitala explica, intr-un editorial, modul in care reforma drepturilor de autor va sprijini educatia digitala in scolile din statele membre UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )