Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preot nationalist polonez, RETINUT la sosirea in Marea Britanie. Extrema dreapta a ramas fara capelanul neoficial

B1 B1,
Preot nationalist polonez, RETINUT la sosirea in Marea Britanie. Extrema dreapta a ramas fara capelanul neoficial

Politia de frontiera din Marea Britanie a retinut, sambata, la sosirea la Londra, un fost preot nationalist polonez, impiedicandu-l sa participe la o adunare a extremei dreapta in centrul. continuă pe B1

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie, in ciuda Brexitului

Producatorul american de avioane vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie

Producatorul american de avioane Boeing vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

Furtuna Doris a provocat HAOS in Marea Britanie! Cu siguranta, pasagerii acestui avion au trait spaima vietii lor! Zboruri ANULATE si perturbari pe calea ferata (VIDEO)

Marea Britanie a fost lovita de o furtuna violenta. Multe zboruri si deplasari pe caile ferate au fost anulate. Cu siguranta, toti pasagerii aflati in avionul care a aterizat, intr-un final la.

Austria ar putea extinde un proces impotriva Airbus in SUA si Marea Britanie

Austria ar putea extinde un proces intentat impotriva Airbus si consortiului Eurofighter in Statele Unite si Marea Britanie, acuzand companiile de inselaciune si frauda legata de o comanda facuta in 2003 pentru avioane de lupta in valoare de aproape 2 miliarde de euro, transmite Reuters.

Numarul imigrantilor romani si bulgari care s-au mutat in Marea Britanie a atins un nou record dupa Brexit

Oficiul National de Statistica din Marea Britanie a dat publicitatii numarul imigrantilor care au sosit in Regat din iunie 2016, cand a avut loc referendumul privind iesirea din Uniunea Europeana,.

Cancelarul Austriei anunta factura pentru Brexit. Marea Britanie va trebui sa returneze 60 de miliarde de euro

Cancelarul austriac Christian Kern a afirmat joi intr-un interviu pentru Bloomberg ca Marea Britanie ar trebui sa plateasca Uniunii Europene UE) in jur de 60 de miliarde de euro pe post de factura pentru Brexit.

Romania cere tratament corect si nediscriminatoriu pentru cetatenii romani din Marea Britanie

Fostul ministru al Economiei Alexandru Petrescu a solicitat un tratament corect si nediscriminatoriu pentru cetatenii romani din Marea Britanie, subliniind contributia acestora la economia britanica. Petrescu a avut astazi o intalnire cuAmbasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti, E. Paul Brummell.

VIDEO Marea Britanie este lovita in plin de furtuna Doris: cel putin un mort, zeci de mii de locuinte fara curent electric si zeci de zboruri anulate

O persoana a murit, zeci de zboruri au fost anulate si zeci de mii de locuinte au ramas fara curent electric in Marea Britanie din cauza furtunii Doris.

Marea Britanie, lovita in plin de furtuna Doris. Zeci de zboruri au fost anulate si mii de locuinte au ramas fara curent

Puternica furtuna Doris a lovit Marea Britanie, iar 56. 000 de locuinte au ramas fara curent electric si 36 de zboruri de pe aeroportul Heathrow au fost anulate in cursul zilei de joi, potrivit The Telegraph.

Un nou referendum privind independenta Scotiei fata de Marea Britanie ar putea avea loc in 2018

Guvernul Scotiei ia in considerare organizarea, in 2018, a unui nou referendum privind independenta tarii fata de Marea Britanie, potrivit unui membru al Consiliului pentru Europa al Guvernului de la Edinburghm, Charles Grant.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )