Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

BMW-ul lovit de tramvai, PRINS DIN NOU in trafic! CUM ARATA ACUM masina? ASA CEVA... (VIDEO)

B1 B1,
BMW-ul lovit de tramvai, PRINS DIN NOU in trafic! CUM ARATA ACUM masina? ASA CEVA... (VIDEO)

BMW-ul lovit recent de un tramvai deoarece blocase sina a fost surprins din nou pe strazi! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Masina din incidentul care a pus pe. continuă pe B1

LIVEVIDEO Haosul pune din nou stapanire pe Franta: Proteste masive si greva in transporturi

Haosul din transporturi a pus din nou stapanire pe Franta in contextul in care sindicatele au reluat masivele proteste fata de planul lui Emmanuel Macron de reformare a sistemului de pensii in a 36-a zi consecutiva de manifestatii antiguvernamentale, devenind astfel una dintre cele mai longevive miscari sociale, scrie euronews.

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia .

Rovinieta si peajul pot fi platite din nou online ori prin SMS

Rovinieta si peajul pot fi platite din nou online sau prin SMS, de la ora 13:45, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Lider USR: Salariile de lux de la ANRE vor fi din nou majorate

Salariile de lux de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), majorate anul trecut cu 19%, vor creste din nou in 2020, sustine deputatul USR Cristina Pruna, afirmand ca acest lucru a trecut neobservat de catre guvernanti.

ştiri de la B1

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )