Libnet.ro
UNICEF

17:45

BNR elibereaza in piata 400 milioane euro prin reducerea ratei rezervelor la valuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR elibereaza in piata 400 milioane euro prin reducerea ratei rezervelor la valuta

Reducerea ratei rezervelor minime obligatorii in valuta de la 16% la 14% determina eliberarea a 400 milioane euro in piata, bani care fie vor fi repatriati bancilor-mama, fie se vor intoarce in tara pentru cumpararea unor titluri, a declarat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Se putea si mai bine. Investitii in Buzau de 53 de milioane de euro, prin Regio

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est a prezentat stadiul implementarii Programului Operational Regional 2007-2013, dar si rezultatele obtinute. in regiunea Sud-Est s-au implementat 480 de proiecte cu finantare europeana in valoare totala de peste 544 de milioane de euro.

Imediat ce l-am vazut, am ingenuncheat. Un vas chinezesc s-a vandut cu 7,5 milioane euro la o licitatie ce a pornit de la 15.000 euro

Un vas chinezesc scos la licitatie in Italia cu un pret de pornire de 15. 000 euro s-a vandut recent cu 7,5 milioane euro, un pret de 500 de ori mai mare decat cel initial. Vasul, de o calitate extraordinara.

Gandul: ANAF a secretizat recuperarea prejudiciului de 60 milioane euro din dosarul lui Dan Voiculescu

Opinia publica nu va afla niciodata daca ANAF a recuperat pe deplin prejudiciul de 60 milioane euro din dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani, scrie Gandul. info. Intr-un raspuns oficial la cererea cotidianului, ANAF sustine ca aceasta procedura este secretizata, astfel ca cetatenii obisnuiti nu au voie sa afle daca suma cu care Voiculescu a pagubit statul va fi recuperata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )